Маточината стабилизира нервните клетки. Тя навлиза в нервните клетки, калибрира ги и възстановява баланса, след като нервните клетки са били подтикнати към високоинтензивна реакция. Маточината също така предпазва нервните клетки от разяждащия адреналин, който се освобождава по време на емоционална криза - адреналин, който всъщност е настроен вражески към нервните клетки.

Съвети за приложение на шоковата терапия с маточина на Лечителя Медиум

При стрес, емоционални сътресения, емоционални предизвикателства, емоционални травми, емоционални събития, епизоди на обсесивно-компулсивно разтройство (ОКР), изострен синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ), тревожност, депресия, емоционални конфронтации, предателство, емоционална криза, неврологични епизоди, симптоми преди и след пристъп, инциденти, физически инциденти, неврологични болки, огнища на херпес зостер, след херпесни симптоми, биполярни епизоди, мания, психоза, нервност, безпокойство, тревожност, нервен стомах, възпаление на черепномозъчните нерви, болки в тялото.

Шоковата терапия с маточина може да се използва и като основа за спиране употребата на психиатрични лекарства, като антидепресанти, лекарства против тревожност и бензодиазепини, под ръководството и с помощта на вашия лекар.

Указания за шокова терапия с маточина на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 4 капкомера безалкохолен екстракт от маточина в 50 мл или повече вода или сок (или директно в устата, по желание със сок или вода) на всеки 3 часа докато сте будни.
  • Можете да правите това в продължение на 3 до 5 дни, след което да преминете към дозата в индивидуалния списък с хранителни добавки.
  • Добре е да прилагате шоковата терапия с маточина продължително, за да стабилизирате нервната система, ако емоционалните събития в живота ви продължават. Ето как: прилагайте шоковата терапия с маточина за период от 3 до 5 дни, след което преминете към дозата, посочена в индивидуалния списък с добавки, за 3 дни. След това можете да повторите протокола на шоковата терапия с маточина за 3 до 5 дни и т.н.
  • Също така имате възможност да намалите дозата на шоковата терапия с маточина, докато стабилизирате нервната си система и се справяте с емоционалната криза.

Ето какви са адаптираните количества за деца с безалкохолен екстракт от маточина за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 12 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 20 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 2 капкомера в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 3 капкомера в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Продукти от статията

Органична маточина, безалкохолен екстракт 10:1, 115 мл, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
76.49 лв.
Промоционална цена
76.49 лв.
Обичайна цена
89.99 лв.
Translation missing: bg-BG.products.product.discount_percent
Единична цена
за 
Изчерпан
Органична маточина, безалкохолен екстракт 10:1, 30 мл, Vimergy®
За път
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
33.99 лв.
Промоционална цена
33.99 лв.
Обичайна цена
39.99 лв.
Translation missing: bg-BG.products.product.discount_percent
Единична цена
за 
Изчерпан

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.