Маточината стабилизира нервните клетки. Тя навлиза в нервните клетки, калибрира ги и възстановява баланса, след като нервните клетки са били подтикнати към високоинтензивна реакция. Маточината също така предпазва нервните клетки от разяждащия адреналин, който се освобождава по време на емоционална криза - адреналин, който всъщност е настроен вражески към нервните клетки.

Съвети за приложение на шоковата терапия с маточина на Лечителя Медиум

При стрес, емоционални сътресения, емоционални предизвикателства, емоционални травми, емоционални събития, епизоди на обсесивно-компулсивно разтройство (ОКР), изострен синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ), тревожност, депресия, емоционални конфронтации, предателство, емоционална криза, неврологични епизоди, симптоми преди и след пристъп, инциденти, физически инциденти, неврологични болки, огнища на херпес зостер, след херпесни симптоми, биполярни епизоди, мания, психоза, нервност, безпокойство, тревожност, нервен стомах, възпаление на черепномозъчните нерви, болки в тялото.

Шоковата терапия с маточина може да се използва и като основа за спиране употребата на психиатрични лекарства, като антидепресанти, лекарства против тревожност и бензодиазепини, под ръководството и с помощта на вашия лекар.

Указания за шокова терапия с маточина на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 4 капкомера безалкохолен екстракт от маточина в 50 мл или повече вода или сок (или директно в устата, по желание със сок или вода) на всеки 3 часа докато сте будни.
  • Можете да правите това в продължение на 3 до 5 дни, след което да преминете към дозата в индивидуалния списък с хранителни добавки.
  • Добре е да прилагате шоковата терапия с маточина продължително, за да стабилизирате нервната система, ако емоционалните събития в живота ви продължават. Ето как: прилагайте шоковата терапия с маточина за период от 3 до 5 дни, след което преминете към дозата, посочена в индивидуалния списък с добавки, за 3 дни. След това можете да повторите протокола на шоковата терапия с маточина за 3 до 5 дни и т.н.
  • Също така имате възможност да намалите дозата на шоковата терапия с маточина, докато стабилизирате нервната си система и се справяте с емоционалната криза.

Ето какви са адаптираните количества за деца с безалкохолен екстракт от маточина за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 12 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 20 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 2 капкомера в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 3 капкомера в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

За създаването на тази статия са използвани материали от Антъни Уилям - Medical Medium®

Антъни Уилям, създател на световното движение за сок от целина и автор на бестселъри №1 в класацията на "Ню Йорк Таймс" - "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве", "Лечителят Медиум: Помощ за черния дроб", "Лечителят Медиум: Най-полезните храни", "Лечителят Медиум", “Thyroid Healing”, “Celery Juice” и “Brain Saver” (все още не преведени на български език), е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително точна информация за здравето, изпреварваща времето си.

Подобни публикации

[ВИДЕО] Възпаление на блуждаещия нерв
[ВИДЕО] Възпаление на блуждаещия нерв
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] Борите се с нежеланите килограми?
[ВИДЕО] Борите се с нежеланите килограми?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] Златото на душата - епизод от подкаста на Антъни Уилям
[ВИДЕО] Златото на душата - епизод от подкаста на Антъни Уилям
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.