ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ХИДРАСТИС

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ХИДРАСТИС

Хидрастисът притежава антибактериални и антивирусни свойства, в резултат на което действа противовъзпалително, тъй като намалява броя на патогените и подпомага възстановяването на отслабените имунни клетки. Белите кръвни телца използват антивирусните и антибактериалните съединения на хидрастиса, като пренасят и след това освобождават тези съединения на бойното поле – областите на тялото, където белите кръвни телца воюват с патогените. Шоковата терапия с хидрастис на Лечителя Медиум може да се използва както при остри здравословни състояния, така и при продължаващи хронични заболявания.

Съвети за приложение на шоковата терапия с хидрастис на Лечителя Медиум


При настинка, грип, ковид, запушване на синусите, алергии, бронхит, пневмония, белодробни инфекции, остра кашлица или хронична кашлица, болки в ушите, ушни инфекции, стрептококи в гърлото, възпалено гърло, хрема, постназална капка, стерилитет, конюнктивит, инфекции на пикочния мехур, инфекции на бъбреците, бактериална вагиноза (БВ), тазово-възпалителна болест (ТВБ), инфекции с дрожди, всички разновидности на акне, херпеси/стресници, херпес симплекс 1, херпес симплекс 2, херпес зостер, остри неврологични симптоми, затруднен менструален цикъл, хеликобактер пилори, метицилин-резистентен златист стафилокок (MRSA), мононуклеоза.

Указания за шокова терапия с хидрастис на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 6 капкомера безалкохолен екстракт от хидрастис в 50 мл или повече вода или сок (или директно в устата, по желание със сок или вода) на всеки 4 часа докато сте будни.
  • Можете да правите това в продължение на 3 до 5 дни, след което да преминете към дозата в индивидуалния списък с хранителни добавки.
  • Както и при всички останали шокови терапии на Лечителя Медиум, ако сте чувствителни, можете да намалите количеството до доза, която ви е поносима.
  • Ако пристъпът на заболяване, инфекция или симптоми все още не са отшумяли седмица или повече след приключване на пълен цикъл от шоковата терапия с хидрастис, можете да продължите да прилагате терапията още от 3 до 5 дни. Изчаквайте минимум 1 седмица между отделните цикли на тази терапия.

Ето какви са адаптираните количества за деца с безалкохолен екстракт от хидрастис за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 20 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 2 капкомера в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 3 капкомера в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.