Шокова терапия с чай от мащерка

Шокова терапия с чай от мащерка

Мащерката съдържа фитохимично съединение, което е антивирусно, антибактериално, антиплесенно, антидрождено и противогъбично, което остава в кръвообращението дълго след като хранителните вещества от други храни са били използвани, разсеяни или изхвърлени от организма. Мащерката се задържа, създавайки освобождаваща се във времето защитна бариера срещу патогените. Фитохимичните съединения на мащерката навлизат във всеки орган на тялото, за разлика от други билки, които навлизат само в определени органи.

Съвети за приложение на шоковата терапия с чай от мащерка на Лечителя Медиум


При грип, ковид, настинки, белодробни инфекции, бронхит, пневмония, алергии, запушване на синусите, кашлица, болки в гърлото, стрептококова инфекция в гърлото, дращене в гърлото, ушни инфекции, инфекции на пикочния мехур, бъбречни инфекции, човешки папилома вирус (HPV), херпес зостер, инфекции, причинени от Ебщайн-Бар, бактериален свръхрастеж в тънките черва (SIBO), хеликобактер пилори, ешерихия коли, стрептококи, метицилин-резистентен златист стафилокок (MRSA), клостридиум дифисиле, остри болки в челюстта, болки в езика, болки в устата, болки във венците, треска, болки в тялото, херпеси/стресници, херпес симплекс 1, опасения за паразити, автоимунни обостряния, епизоди на неврологични симптоми.

Указания за шокова терапия с чай от мащерка на Лечителя Медиум

 • Направете специална запарка от чай от мащерка с 12 стръка прясна мащерка за всяка чаша гореща вода. (Ако имате достъп само до сушена мащерка, използвайте 2 с.л. сушена билка за всяка чаша гореща вода.) Оставете да се запари за поне 15 минути. Отстранете стръковете мащерка или прецедете чая, особено ако използвате сушена мащерка.
 • Пийте по 1 чаша от този силен чай от мащерка на всеки 3 часа докато сте будни.
 • Можете да правите това в продължение на 3 до 5 дни, а след това да преминете към дозата в индивидуалния списък с хранителни добавки.
 • След като мине 1 или повече седмици от шоковата терапия с чай от мащерка можете да опитате нов цикъл от нея.
 • Ако сте чувствителни, можете да приготвите чая от мащерка с по-малко количество мащерка.
 • Имате възможност да подсладите чаят от мащерка със сока на половин лимон и/или 1 ч.л. суров мед на чаша чай.
 • Можете да приготвяте повече от една порция чай от мащерка наведнъж, като умножите съответно съставките и след това да отделите допълнителните порции, за да ги пиете през деня. Не е необходимо да пиете чая горещ. Добре е да пиете чая хладен или топъл.

За деца пригответе същия чай от мащерка, както е посочено по-горе и след това дайте на детето си тези адаптирани за деца количества за тази терапия:

 • 1-2 години: 30 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно;
 • 3-4 години: 60 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно;
 • 5-8 години: 90 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно;
 • 9-12 години: 120 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно;
 • Над 12 години: 180 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

За създаването на тази статия са използвани материали от Антъни Уилям - Medical Medium®

Антъни Уилям, създател на световното движение за сок от целина и автор на бестселъри №1 в класацията на "Ню Йорк Таймс" - "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве", "Лечителят Медиум: Помощ за черния дроб", "Лечителят Медиум: Най-полезните храни", "Лечителят Медиум", “Thyroid Healing”, “Celery Juice” и “Brain Saver” (все още не преведени на български език), е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително точна информация за здравето, изпреварваща времето си.

Подобни публикации

[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
Най-накрая, след всички тези години можем да ви представим изключително висококачествен прополис без разтворители, без алкохол и без скрити добавки. Прополисът е лечебно средство, което прави истинска революция в света на хронично болните. От години вече се говори за всички приложения на прополиса в борбата с безброй заболявания и симптоми. В наши дни става все по-трудно да се ориентираш, когато преживяваш хронично заболяване и е от голямо значение, когато хората са загрижени и създават открития в областта на грижата за здравето.
Прочети още
[ВИДЕО] Ти можеш да се излекуваш
[ВИДЕО] Ти можеш да се излекуваш
“Ако все още не сте били възпрепятствани от симптом или здравословно състояние, значи не сте се сблъскали с истинската реалност, в която милиони хора страдат ежедневно и често са лишени от възможността да функционират и да живеят пълноценно. Такава е реалността за хронично болните, които се борят да намерят отговор на въпроса защо са болни. Невъзможно е да знаете, ако не сте били на тяхно място и няма да разберете, докато не го преживеете сами.
Прочети още
12 хранителни добавки за подкрепа на имунната система
12 хранителни добавки за подкрепа на имунната система
В наши дни се сблъскваме с повече неща, отколкото когато и да било преди. Всеки ден имунната ни система воюва за нас, защитавайки ни от непрестанно нахлуване на нашественици, включително патогени, токсични тежки метали, химикали и други токсини. Имунната ни система е съсредоточена върху това да ни поддържа в безопасност, силни и здрави в лицето на всички тези заплахи, нашествия и излагания. Но при толкова много неща, с които трябва да се борим, имунната ни система се нуждае от помощ, за да продължи да води борбата и да може да победи. Именно тук се появяват инструментите за подпомагане на имунната система. Тези 12 билки и хранителни добавки са отлични за укрепване на имунната система.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.