Шокова терапия с калифорнийски мак

Шокова терапия с калифорнийски мак

Калифорнийският мак съдържа специфични алкалоиди, които успокояват рецепторните клетки за болка, особено около черепните нерви и мозъчния ствол. Калифорнийският мак може да се използва за облекчаване или минимизиране на остра болка.

Съвети за приложение на шоковата терапия с калифорнийски мак на Лечителя Медиум


При неврологични болки, невралгия, тригеминална невралгия, болки във врата, болки в гърба, болки в седалищния мускул, зъбобол, болки в устата, болки в езика, болки в челюстта, болки в тялото, болки в главата, болки в рамото, болки в бедрото, болки в коляното, симптоми на блуждаещия нерв, емоционални трудности, травма, загуба, емоционална болка, тревожност, емоционално страдание, силен стрес.

Калифорнийският мак може да се използва за подпомагане на отказването от наркотици или предписани лекарства, включително болкоуспокояващи, с насоки от вашия лекар.


Указания за шокова терапия с калифорнийски мак на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 3 капкомера тинктура от калифорнийски мак без алкохол в 50 мл или повече вода или сок или 3 капсули на всеки 4 часа, докато сте будни;
  • При остра болка използвайте тази терапия в продължение на 1 до 3 дни. Ако все още е необходимо, можете да повторите още един цикъл на тази терапия, общо до 6 дни. След това намалете до 3 капкомера, два пъти дневно, в продължение на 3 дни, ако все още е необходимо. Ако болката продължава да се задържа, можете да следвате цикъла за облекчаване на хроничната болка, описан по-нататък.
  • При хронична болка използвайте тази терапия при необходимост до седем дни подред. Намалете до 3 капкомера, 2 пъти дневно (ако все още е необходимо), в продължение на 3 дни, преди да се впуснете в друг седемдневен цикъл.
  • Ако сте човек, който получава сънливост, използвайки калифорнийски мак, тогава изберете да го използвате разумно. Използвайте го с повишено внимание, когато работите с оборудване или машини, или по време на дълги пътувания с кола.

Ето какви са адаптираните количества тинктура от калифорнийски мак без алкохол за тази терапия. За всякакви въпроси относно калифорнийския мак се консултирайте с лекаря на вашето дете:

  • 5-8 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 15 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

За създаването на тази статия са използвани материали от Антъни Уилям - Medical Medium®

Антъни Уилям, създател на световното движение за сок от целина и автор на бестселъри №1 в класацията на "Ню Йорк Таймс" - "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве", "Лечителят Медиум: Помощ за черния дроб", "Лечителят Медиум: Най-полезните храни", "Лечителят Медиум", “Thyroid Healing”, “Celery Juice” и “Brain Saver” (все още не преведени на български език), е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително точна информация за здравето, изпреварваща времето си.

Подобни публикации

[ВИДЕО] Новата сокоизстисквачка за целина Omega MM1500
[ВИДЕО] Новата сокоизстисквачка за целина Omega MM1500
Компанията Omega пусна на пазара новата хоризонтална нискооборотна сокоизстисквачка MM1500, която също като предшественика си MM900 притежава специален накрайник за извличане на максимално количество сок от всяко стъбло целина. Този нов модел сокоизстисквачка ви дава възможност да правите също и плодови сорбета, ядкови млека и ядкови масла, бебешки храни и паста! Това е цялостна система за хранителни вещества, събрана в едно устройство!
Прочети още
[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки.
Прочети още
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
Най-накрая, след всички тези години можем да ви представим изключително висококачествен прополис без разтворители, без алкохол и без скрити добавки. Прополисът е лечебно средство, което прави истинска революция в света на хронично болните. От години вече се говори за всички приложения на прополиса в борбата с безброй заболявания и симптоми. В наши дни става все по-трудно да се ориентираш, когато преживяваш хронично заболяване и е от голямо значение, когато хората са загрижени и създават открития в областта на грижата за здравето.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.