КАК ДА СИ НАПРАВИМ СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА

КАК ДА СИ НАПРАВИМ СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА

Обикновеният пресен сок от стъблена целина е един от най-мощните лечебни сокове, с които разполагаме. Тази чиста зелена напитка е най-добрият начин да започнете деня си. Направете този сок част от ежедневието си и скоро няма да искате да изкарате и ден без него!

Съставки:

1-2 големи връзки стъблена целина

Начин на приготвяне:

Изплакнете добре стъблата целина и изцедете сока им със сокоизстисквачка. Изпийте веднага за най-добри резултати.

Като алтернатива можете да нарежете целината и да я пасирате във високоскоростен блендер до гладка смес. За най-големи лечебни ползи не добавяйте вода или лед, използвайте само стъбла целина. Прецедете добре пасираната целина през фина мрежеста цедка, тензух или торбичка за ядково мляко и изпийте веднага.

СЪВЕТИ

Ако искате да се излекувате и да подобрите здравето си бързо и ефективно, следвайте тази процедура:

* Всяка сутрин пийте на гладно половин – един литър сок от стъблена целина. Уверете се, че е пресен, чист сок от стъбла целина без други съставки. Сокът от стъблена целина е лечебна, а не калорична напитка, така че след това все още ще имате нужда от закуска, която да ви зареди със сили за сутринта. Просто изчакайте поне 15 до 30 минути след изпиването на сока от целина, преди да консумирате нещо друго.

* Ако сте чувствителни и половин литър е твърде много за вас, започнете с по-малко количество и го увеличавайте постепенно. Можете да пиете и повече от половин литър. Много хора обичат да пият по 1 литър дневно.

* Използвайте органична стъблена целина, когато е възможно. Ако използвате конвенционално отгледана целина, не забравяйте да я измиете особено добре преди да изцедите сока й. 

* Ако смятате, че вкусът на чистия сок от стъблена целина е твърде силен за вас, можете да изцедите една краставица и/или една ябълка заедно с целината. Това е чудесен вариант докато свикнете с вкуса. Постепенно докато свикнете, продължавайте да увеличавате съотношението на целината, докато сокът ви стане чист, само от стъбла целина. Най-големите ползи идват, когато сокът от целина се консумира самостоятелно.

Съветваме ви възможно най-скоро да въведете сока от стъблена целина в ежедневието си – това ще ви помогне да се излекувате.

Научете повече за чудодейните лечебни сили на сока от стъблена целина от книгите на Антъни Уилям.

Вижте видеата на Антъни Уилям: 

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъ
Прочети още
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. То
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще
Прочети още