ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ВИТАМИН Ц

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ВИТАМИН Ц

Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед, чистия кленов сироп и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц (Антъни Уилям не препоръчва употребата на витамин Ц под формата на аскорбинова киселина) и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.

Освен това вирусите и непродуктивните бактерии, които са отговорни за много симптоми и състояния, са силно алергични и чувствителни към витамин Ц. Докато защитава собствените ви клетки от окисление, витамин Ц има способността да окислява патогена, като го наранява, кара го да се разпадне и го разпръсква.

Тъй като телата ни са бомбардирани от промишлени токсини, включително промишлени медицински лечения, ние се нуждаем от витамин Ц повече от всякога. Имунната ни система се нуждае от допълнително укрепване, за да ни даде възможност да се борим за мястото си на тази планета. Витамин Ц е хранителната съставка, от която тялото ни има нужда, за да ни запази силни.

Всеизвестно е, че витамин Ц помaгa на хората за предотвратяване и възстановяване от настинка или грип. Но въпреки че всяко количество витамин Ц помага, повечето хора не приемат достатъчна доза, за да се справят ефективно с настинката или грипа, а и много хора не знаят кой вид витамин Ц е най-полезен. 

Витамин Ц под формата на Микро-Ц на Vimergy® не само помага в борбата с настинките и грипа, но и укрепва цялата имунна система, особено клетките-убийци, които преследват вируси, бактерии, дрожди, плесени и други нежелани гъбички, които могат да отслабят имунната система през цялата година. Силата на имунната ви система е пряко свързана с това колко често се разболявате от настинки и простудни заболявания и колко тежки са те. Витамин Ц ускорява възстановяването на белите кръвни клетки и времето за възстановяване от настинки и простуди.

Микро-Ц успокоява и укрепва надбъбречните жлези и поддържа централната нервна система, което е важно, защото както надбъбречните жлези, така и нервната система получават голям удар, когато имате грип. Тази форма на витамин Ц също така спомага за защитата и стабилизирането на невротрансмитерите и кръвоносните съдове в мозъка, което е важно, когато имате треска, и прочиства бацила от организма.

Микро-Ц на Vimergy® е най-препоръчваната форма на витамин Ц от Антъни Уилям за шоковата терапия с витамин Ц, защото е щадяща за храносмилателната система и достатъчно нежна за много чувствителни хора. Това го прави идеален за случаите, когато сте в отслабено състояние и може да имате храносмилателни симптоми от настинка или грип.


Съвети за приложение на шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум

При бронхит, пневмония, кашлица, настинка, грип, ковид, мононуклеоза, тонзилит, възпалено гърло, стрептококова инфекция на гърлото, алергии, инфекции на пикочния мехур, инфекции на бъбреците, инфекции с дрожди, пристъпи на неврологични симптоми, парализа на Бел, остри неврологични болки, болки в тялото, херпес симплекс 1, херпес симплекс 2, пристъпи на мозъчно възпаление, обриви от херпес зостер, остри огнища на херпес зостер, травмиращи емоционални събития, излагане на какъвто и да е вирус, след полет със самолет или излагане на летище, автоимунни пристъпи, остри епизоди на шум в ушите, пристъпи на световъртеж, моменти на силен стрес, разпадане на връзка, епизоди на депресия, епизоди на тревожност, епизоди на ОКР, след припадък, след операция, след медицински процедури, физическа наранявания, след физическа злополука, емоционални приливи на адреналин, след употреба на наркотици и алкохол, след ваканция, след тежка тренировка, стоматологични процедури.


Указания за шокова терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум

  • Съставките на шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум за възрастни са: 2 бр. 500-милиграмови капсули Микро-Ц, 1 чаша вода (за предпочитане топла), 2 с.л. суров мед и прясно изцеден сок от един портокал.
  • Начин на приготвяне: отворете капсулите Микро-Ц и изсипете праха им в топлата вода. Разбъркайте, докато се разтворят. Добавете суровия мед и портокаловия сок и разбъркайте добре.
  • Започнете тази терапия при първите признаци на настинка, грип или някоя от изброените инфекции или симптоми. Пийте този тоник на всеки 2 часа докато сте будни. Можете да правите това в продължение на 2 дни и след това да преминете към дозировката в индивидуалния списък с хранителни добавки или да използвате тази техника през цялото времетраене на настинката или грипа.
  • Ако смятате, че се нуждаете от повече витамин Ц, можете да добавите повече от 2 капсули Микро-Ц към всяка напитка. Ако не искате да използвате суров мед, можете да го заместите с 100 % чист кленов сироп (не сироп с вкус на клен). Ако не обичате портокал, можете да го замените със сока на половин лимон.

Ето какви са адаптираните количества за деца с витамин Ц за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 1 капсула Микро-Ц от 500 мг, изсипана в 1/2 чаша вода, смесена с 1 ч. л. суров мед и прясно изстискан сок от половин портокал, на всеки 6 часа, докато детете е будно;
  • 3-4 години: 1 капсула Микро-Ц от 500 мг, изсипана в 1/2 чаша вода, смесена с 1 ч. л. суров мед и прясно изстискан сок от цял портокал, на всеки 5 часа, докато детете е будно;
  • 5-8 години: 1 капсула Микро-Ц от 500 мг, изсипана в 1 чаша вода, смесена с 2 ч. л. суров мед и прясно изстискан сок от цял портокал, на всеки 4 часа, докато детете е будно;
  • 9-12 години: 1 капсула Микро-Ц от 500 мг, изсипана в 1 чаша вода, смесена с 2 ч. л. суров мед и прясно изстискан сок от цял портокал, на всеки 2 часа, докато детете е будно;
  • над 12 години: 2 капсули Микро-Ц от 500 мг, изсипани в 1 чаша вода, смесена с 2 ч. л. суров мед и прясно изстискан сок от цял портокал, на всеки 2 часа, докато детете е будно;

За допълнителна подкрепа срещу настинки и простудни заболявания опитайте шоковата терапия с цинк заедно с шоковата терапия с витамин Ц.

Научете повече за това как можете да се излекувате от бестселъра на “Ню Йорк Таймс” “Лечителят Медиум: Прочистване за здраве”.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той приготвя шоковата терапия с витамин Ц и говори за този лечебен протокол: виж видео тук!

Подобни публикации

[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на пр
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избра
Прочети още
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
Мелатонинът е невероятна хранителна добавка при безсъние и всякакви нарушения на съня, но това не е всичко, за което той помага. Този хормон
Прочети още