ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ЧАЙ ОТ МАЩЕРКА

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ЧАЙ ОТ МАЩЕРКА

Мащерката съдържа фитохимично съединение, което е антивирусно, антибактериално, антиплесенно, антидрождено и противогъбично, което остава в кръвообращението дълго след като хранителните вещества от други храни са били използвани, разсеяни или изхвърлени от организма. Мащерката се задържа, създавайки освобождаваща се във времето защитна бариера срещу патогените. Фитохимичните съединения на мащерката навлизат във всеки орган на тялото, за разлика от други билки, които навлизат само в определени органи.

Съвети за приложение на шоковата терапия с чай от мащерка на Лечителя Медиум


При грип, ковид, настинки, белодробни инфекции, бронхит, пневмония, алергии, запушване на синусите, кашлица, болки в гърлото, стрептококова инфекция в гърлото, дращене в гърлото, ушни инфекции, инфекции на пикочния мехур, бъбречни инфекции, човешки папилома вирус (HPV), херпес зостер, инфекции, причинени от Ебщайн-Бар, бактериален свръхрастеж в тънките черва (SIBO), хеликобактер пилори, ешерихия коли, стрептококи, метицилин-резистентен златист стафилокок (MRSA), клостридиум дифисиле, остри болки в челюстта, болки в езика, болки в устата, болки във венците, треска, болки в тялото, херпеси/стресници, херпес симплекс 1, опасения за паразити, автоимунни обостряния, епизоди на неврологични симптоми.

Указания за шокова терапия с чай от мащерка на Лечителя Медиум

 • Направете специална запарка от чай от мащерка с 12 стръка прясна мащерка за всяка чаша гореща вода. (Ако имате достъп само до сушена мащерка, използвайте 2 с.л. сушена билка за всяка чаша гореща вода.) Оставете да се запари за поне 15 минути. Отстранете стръковете мащерка или прецедете чая, особено ако използвате сушена мащерка.
 • Пийте по 1 чаша от този силен чай от мащерка на всеки 3 часа докато сте будни.
 • Можете да правите това в продължение на 3 до 5 дни, а след това да преминете към дозата в индивидуалния списък с хранителни добавки.
 • След като мине 1 или повече седмици от шоковата терапия с чай от мащерка можете да опитате нов цикъл от нея.
 • Ако сте чувствителни, можете да приготвите чая от мащерка с по-малко количество мащерка.
 • Имате възможност да подсладите чаят от мащерка със сока на половин лимон и/или 1 ч.л. суров мед на чаша чай.
 • Можете да приготвяте повече от една порция чай от мащерка наведнъж, като умножите съответно съставките и след това да отделите допълнителните порции, за да ги пиете през деня. Не е необходимо да пиете чая горещ. Добре е да пиете чая хладен или топъл.

За деца пригответе същия чай от мащерка, както е посочено по-горе и след това дайте на детето си тези адаптирани за деца количества за тази терапия:

 • 1-2 години: 30 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно;
 • 3-4 години: 60 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно;
 • 5-8 години: 90 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно;
 • 9-12 години: 120 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно;
 • Над 12 години: 180 мл хладен или топъл (не горещ) чай на всеки 3 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още