[ВИДЕО] НАЙ-ДОБРАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА

[ВИДЕО] НАЙ-ДОБРАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА

Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Това помага да се запазят възможно най-много хранителни вещества в сока от стъблена целина и да се сведе до минимум окисляването. 

Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - толкова е добра, че той е лицензирал името си за използването на този модел. Тази сокоизстисквачка е проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки. Това означава, че ще използвате по-малко целина, за да получите своя половин литър или повече сок от целина, отколкото ако използвате друг модел сокоизстисквачка. Резултатът е, че харчите по-малко пари за стъблена целина. 

Нискооборотните студено пресоващи сокоизстисквачки като тази също така изцеждат сок от целина с много малко отделена топлина. Когато сокоизстисквачката генерира твърде много топлина в процеса на изцеждане, тя окислява целината и намалява хранителната ѝ стойност по-бързо. Хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS произвежда висококачествен студено пресован сок. Тя използва ниска скорост от 80 оборота в минута, което води до минимално натрупване на топлина и окисляване и по-богат на хранителни вещества сок. 

Тази сокоизстисквачка е двустепенна, което означава, че сокът първо се извлича чрез смачкване на плода или зеленчука. След това, преди пулпата да бъде изхвърлена, тя се изстисква по време на втория етап на пресоване. Това води до по-голям добив на сок и много суха пулпа. Хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS с ниска скорост има регулируема приставка за стъблена целина за извличане на максимално количество сок, а също така включва стандартна регулируема приставка за сокоизстискване на други продукти. Всяка от тях има 3 регулируеми степени за налягане.

Друго предимство на хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS е, че тя е тиха. Това я прави идеалната сокоизстисквачка за приготвяне на сок от целина рано сутрин, защото сокът от стъблена целина е най-добре да се консумира сутрин на гладно, без да събуждате никого в дома си. 

Центробежните сокоизстисквачки също ще изцедят сок от целина, но просто няма да извлекат толкова много сок и да запазят толкова много хранителни вещества. Сокът от стъблена целина, приготвен в центробежна сокоизстисквачка и консумиран веднага, е все така лечебен. Ако обаче успеете да използвате нискоскоростната хоризонтална сокоизстисквачка за стъблена целина Omega MM900HDS, произведеният сок ще бъде с по-високо качество, по-богат на хранителни вещества, ще получите повече сок от по-малко целина.

Както вече стана дума, хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS е създадена, за да извлече максимално количество сок от целина, но също така изцежда сокове от плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и пшенична трева, така че можете да я използвате за всеки сок, който желаете. Можете да научите повече за хоризонталната пресоваща сокоизстисквачка Omega MM900HDS на уебсайта ни prirodnik.com.

Вижте и видеото на Антъни Уилям за OMEGA MM1500: "НОВАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА ЗА ЦЕЛИНА OMEGA MM1500"

Повече за лечебните свойства на стъблената целина и всички други въпроси свързани с нея можете да прочетете в следните статии от нашия блог:

 

Подобни публикации

[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.