ШОКОВА ТЕРАПИЯ С КАЛИФОРНИЙСКИ МАК

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С КАЛИФОРНИЙСКИ МАК

Калифорнийският мак съдържа специфични алкалоиди, които успокояват рецепторните клетки за болка, особено около черепните нерви и мозъчния ствол. Калифорнийският мак може да се използва за облекчаване или минимизиране на остра болка.

Съвети за приложение на шоковата терапия с калифорнийски мак на Лечителя Медиум


При неврологични болки, невралгия, тригеминална невралгия, болки във врата, болки в гърба, болки в седалищния мускул, зъбобол, болки в устата, болки в езика, болки в челюстта, болки в тялото, болки в главата, болки в рамото, болки в бедрото, болки в коляното, симптоми на блуждаещия нерв, емоционални трудности, травма, загуба, емоционална болка, тревожност, емоционално страдание, силен стрес.

Калифорнийският мак може да се използва за подпомагане на отказването от наркотици или предписани лекарства, включително болкоуспокояващи, с насоки от вашия лекар.


Указания за шокова терапия с калифорнийски мак на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 3 капкомера тинктура от калифорнийски мак без алкохол в 50 мл или повече вода или сок или 3 капсули на всеки 4 часа, докато сте будни;
  • При остра болка използвайте тази терапия в продължение на 1 до 3 дни. Ако все още е необходимо, можете да повторите още един цикъл на тази терапия, общо до 6 дни. След това намалете до 3 капкомера, два пъти дневно, в продължение на 3 дни, ако все още е необходимо. Ако болката продължава да се задържа, можете да следвате цикъла за облекчаване на хроничната болка, описан по-нататък.
  • При хронична болка използвайте тази терапия при необходимост до седем дни подред. Намалете до 3 капкомера, 2 пъти дневно (ако все още е необходимо), в продължение на 3 дни, преди да се впуснете в друг седемдневен цикъл.
  • Ако сте човек, който получава сънливост, използвайки калифорнийски мак, тогава изберете да го използвате разумно. Използвайте го с повишено внимание, когато работите с оборудване или машини, или по време на дълги пътувания с кола.

Ето какви са адаптираните количества тинктура от калифорнийски мак без алкохол за тази терапия. За всякакви въпроси относно калифорнийския мак се консултирайте с лекаря на вашето дете:

  • 5-8 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 15 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Related articles

[ВИДЕО] АНТЪНИ УИЛЯМ ПРАВИ ЗЕЛЕНО СМУТИ И ШОКОВА ТЕРАПИЯ С НОВИЯ МИКРО-Ц IMMUNE POWER
[ВИДЕО] АНТЪНИ УИЛЯМ ПРАВИ ЗЕЛЕНО СМУТИ И ШОКОВА ТЕРАПИЯ С НОВИЯ МИКРО-Ц IMMUNE POWER
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Read more
[ВИДЕО] СТРАДАТЕ ЛИ ОТ ФИБРОМИАЛГИЯ? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] СТРАДАТЕ ЛИ ОТ ФИБРОМИАЛГИЯ? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Read more
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ ТИРЕОИДИТ НА ХАШИМОТО? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ ТИРЕОИДИТ НА ХАШИМОТО? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Read more

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.