Как сокът от стъблена целина помага при проблеми с надбъбречните жлези

Как сокът от стъблена целина помага при проблеми с надбъбречните жлези

Надбъбречна умора, стрес, слабост и болести

Сокът от стъблена целина помага за справяне с всякакъв вид проблеми с надбъбречните жлези, като възстановява увредената надбъбречна тъкан и отслабените надбъбречни жлези, независимо дали са били засегнати от заболяване или от състояние на претоварване. Модерната медицина не е разкрила напълно, колко много правят за нас нашите надбъбречни жлези и десетките разнообразни, сложни смеси от хормони, които произвеждат, за да подпомагат на всичко, което правим в живота ни. Нашите надбъбречни жлези са най-добрите производители на хормони, повече дори от репродуктивната ни система. Независимо дали преживяваме някакво изпитание; изпитваме любов, радост и щастие; изпълняваме прости задачи като ходене до тоалетната, вземане на душ, миене на зъби или консумиране и усвояване на храна; или всичко между тях, надбъбречните жлези са там и произвеждат уникална адреналинова смес, която ни помага да функционираме.

Имаме две надбъбречни жлези - дясна и лява. Всяка от двете надбъбречни жлези произвеждат различни хормони. Обикновено те не са с еднаква сила – едната е станала по-слаба от другата от преумора, така че произвежда по-малко адреналин, което принуждава другата да се преумори и в крайна сметка също да отслабне. Компонентите на сока от стъблена целина имат способността да навлизат в надбъбречните жлези и да насищат надбъбречната тъкан, като укрепват всеки аспект на надбъбречните клетки - лекуват ги, угаждат им и ги глезят. Вероятно трябва да дадем на натриевите клъстерни соли прозвището „натриеви жлезисти соли“ заради това колко мощни са те за възстановяване на надбъбречните жлези. Натриевите клъстерни соли са чудо за надбъбречните жлези. Морската сол и планинската каменна сол често са обявявани за полезни за нас – гледаме на тях като на най-добрите. И да, това са соли с по-високо качество. Все пак тяхното разнообразие от натрий не служи като лечебно средство. Тези соли не предлагат това, което правят натриевите клъстерни соли на сока от стъблена целина. Микроелементите са свързани с клъстерните соли на сока от стъблена целина по начин, който не виждаме при никоя друга разновидност на храната или солта. Клъстерните соли възстановяват и разпалват живота в надбъбречните клетки, като също така позволяват на жлезите бързо да произвеждат нови здрави и силни клетки.

Сокът от стъблена целина уравновесява надбъбречните жлези, така че по-слабата да може да настигне по-силната и позволява на двете жлези да общуват помежду си – аспект от тяхната функция, който медицинските проучвания и науката все още не са открили. Мощните електролити в сока от стъблена целина създават тази комуникация между жлезите: минералните соли на сока от стъблена целина влизат в едната надбъбречна жлеза, излизат през кръвообращението и влизат в другата жлеза с информацията, която тя носи от първата надбъбречна жлеза.

За повече информация относно надбъбречната умора очаквайте скоро специална статия по темата в нашия блог. Повече по темата може да прочетете и в книгата “Лечителят медиум – преработено и допълнено издание”. Там ще намерите и информация за 56-те уникални адреналинови смеси, които осигуряват ежедневните ни нужди. Сокът от стъблена целина е такава благословия, че помага за възстановяването на надбъбречните ни жлези, за да не ставаме податливи на надбъбречни усложнения, дисфункции и болести.

Повече по темата за надбъбречните жлези прочетете в статията “Проблеми с надбъбречните жлези”.

За лечебните свойства на сока от стъблена целина при други състояния и симптоми вижте още и статиите:

“Сок от стъблена целина при автоимунни и неврологични състояния”
“Как сокът от стъблена целина помага при синдром на хроничната умора”
“Как сокът от стъблена целина помага за лечение на висок холестерол”
“Как сокът от стъблена целина помага при кистозно акне”
“Как сокът от стъблена целина помага за лечение на екзема и псориазис”
“Как сокът от целина помага при заболявания на щитовидната жлеза”
“Как сокът от стъблена целина помага при лаймска болест”
“Сок от стъблена целина при синдром на поликистозните яйчници, фиброми и ендометриоза”
“Как сокът от стъблена целина помага при бременност и кърмене”
“Как сокът от стъблена целина помага при ревматоиден артрит”
“Как сокът от стъблена целина помага за лечението на диабет, хипергликемия и хипогликемия”

Още статии за сока от стъблена целина можете да намерите тук:

“Сок от стъблена целина”
“Как да си направим сок от стъблена целина”
“Сок от стъблена целина – често задавани въпроси”
“Защо да пием половин литър сок от стъблена целина дневно?”
“Как натриевите клъстерни соли в сока от стъблена целина ви помагат да се излекувате”

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.