Цинкът захранва имунната система, като й осигурява един от най-важните микроелементи, за да функционира имунната система оптимално. Повечето хора имат недостиг на цинк. Предполага се, че цинкът е защита номер едно на нашата собствена имунна система и тъй като имаме дефицит, имаме остра нужда от него. Ако нямаме достатъчно цинк в тялото, имунната ни система може да реагира прекомерно или да реагира недостатъчно на нашественик като вирус. Когато нашата имунна система е добре снабдена с обилно количество цинк, тази свръхреакция или недостатъчна реакция рядко се случва. Когато агресивен чужд вирусен нашественик навлезе в тялото и човека
има малко или никакви резерви от цинк, може да се получи свръхреакция както с имунната ви система, така и с вируса. Вашите бели кръвни клетки осъзнават, че трябва бързо да унищожат нашественика, което може да е добре, ако в тялото има достатъчно цинк. Цинкът прави агресивните вируси послушни, бавни и мързеливи и това позволява на имунната ви система да атакува вируса и да го унищожи без много отблъскване. Ако няма цинк, тогава вирусното отблъскване срещу имунната ви система може да бъде агресивно и да настъпи война, която да обземе тялото. Това създава повече симптоми и дискомфорт и болестта може да се удължи. Изследванията и науката не знаят за тази роля, която цинкът играе, когато се заразите с вирус. Цинкът също забавя вирусите сам по себе си. Вирусите са алергични към цинк; минералът ги отблъсква и отслабва, дори прави патогените послушни, което позволява на имунната система да убива и елиминира патогените по-бързо. Течният цинков сулфат е специална форма на цинк в това как поддържа здравето.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още