B12 С АДЕНОЗИЛКОБАЛАМИН И МЕТИЛКОБАЛАМИН

B12 С АДЕНОЗИЛКОБАЛАМИН И МЕТИЛКОБАЛАМИН

Днес почти всички имат недостиг на витамин В12. Дори ако получите кръвен тест, който показва, че нивата на витамин В12 са нормални, това не означава, че използваемият В12 се абсорбира там, където е необходимо, в тялото ви. Вашата централна нервна система, черен дроб или други органи все още могат да имат сериозен дефицит и дефицитът на правилния вид B12, който е комбинация както от метилкобаламин, така и от аденозилкобаламин, поставя началото на развитието на всякакви симптоми и състояния или се влошава.

Липсата на B12 е съвсем реален дефицит за хора с диети, вариращи от диети на растителна основа до диети на животинска основа и има реални последици за здравето от този дефицит. Тялото разчита на B12 за десетки хиляди ежедневни функции и когато изпитвате някакъв вид заболяване, тялото ви използва B12 бързо.

Витамин В12, като аденозилкобаламин с метилкобаламин, може да помогне да защитите цялото си тяло от увреждане на невротоксините от вируси. Той също така възстановява и укрепва областите на нервната система и други части на тялото, които са били повредени от вируси. Този тип B12 помага и за укрепване на невротрансмитерните химикали в мозъка, за да може да остане силен срещу вируси. B12 с аденозилкобаламин и метилкобаламин укрепва и защитава мозъка и централната нервна система. Този конкретен тип B12 помага да се противодейства на емоционална буря, която се случва в мозъка, когато някой е под стрес. В12 помага и за защита и възстановяване на мозъчната тъкан, особено ако някой се занимава със симптоми или състояния, свързани с централната нервна система. Правилният B12 ви подсилва психически и емоционално. И накрая, когато някой се опитва да се възстанови от висока температура с грип или грипоподобен вирус, B12 е от решаващо значение за по-бързо възстановяване. Помислете дали да не приемате алкохол B12 с метилкобаламин и аденозилкобаламин.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още