Продукти

  • B12 с аденозилкобаламин и метилкобаламин

    Днес почти всички имат недостиг на витамин В12. Дори ако получите кръвен тест, който показва, че нивата на витамин В12 са нормални, това не означава, че използваемият В12 абсорбира там, където е необходимо, в тялото ви. Вашата централна нервна система, черен дроб или други органи все още могат да имат сериозен дефицит и дефицитът на правилния вид B12, който е B12, който е комбинация както от метилкобаламин, така и от аденозилкобаламин, поставя началото на развитието на всякакви симптоми и състояния или се влошава. Липсата на B12 е съвсем реален дефицит за хора с диети, вариращи от диети на растителна основа до диети на животинска основа и има реални последици за здравето от този дефицит. Тялото разчита на B12 за десетки хиляди ежедневни функции и когато изпитвате някакъв вид заболяване, тялото ви използва B12 бързо.
    Витамин В12, като аденозилкобаламин с метилкобаламин, може да помогне да защитите цялото си тяло от увреждане на невротоксините от вируси. Той също така възстановява и укрепва областите на нервната система и други части на тялото, които са били повредени от вируси. Този тип B12 помага и за укрепване на невротрансмитерните химикали в мозъка, за да може да остане силен срещу вируси. B12 с аденозилкобаламин и метилкобаламин укрепва и защитава мозъка и централната нервна система. Този конкретен тип B12 помага да се противодейства на емоционална буря, която се случва в мозъка, когато някой е под стрес. В12 помага и за защита и възстановяване на мозъчната тъкан, особено ако някой се занимава със симптоми или състояния, свързани с централната нервна система. Правилният B12 ви подсилва психически и емоционално. И накрая, когато някой се опитва да се възстанови от висока температура с грип или грипоподобен вирус, B12 е от решаващо значение за по-бързо възстановяване. Помислете дали да не приемате алкохол B12 с метилкобаламин и аденозилкобаламин.
  • Котешки нокът

    Котешкият нокът е един от най-мощните антивирусни средства на планетата. Неговите антивирусни съединения са много сложни и патогени като вируси не могат да станат имунизирани срещу тези фитохимични съединения. Котешкият нокът е един от най-добрите ни инструменти срещу всички вируси, инфекции на синусите, възпалено гърло, болки в ушите, инфекции на пикочните пътища (ИПП), подуване на корема, бактериален свръхрастеж в тънките черва (SIBO), синдром на раздразнените черва (IBS), мигрена, белодробни инфекции и други. Помислете за ежедневно приемане на котешки нокът без алкохол.