Сладоледени близалки от смути за детоксикация от тежки метали

Сладоледени близалки от смути за детоксикация от тежки метали

Тези забавни сладоледени близалки са лесен начин да включите в диетата на детето си (или на вас) храните за детоксикация от тежки метали на Лечителя Медиум. Ако решите, можете да удвоите или утроите количествата за тази рецепта, за да имате много повече готови близалки.

Съставки:

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки в блендер и ги разбъркайте за 1 до 2 минути, до получаването на хомогенна смес. Опитайте и регулирайте сладостта, ако е необходимо, като добавите още суров мед или чист кленов сироп.

Изсипете сместа във формички за близалки и я замразете за поне 4 часа или докато се стегне.

Извадете близалките от формите и се насладете.

Съвети:

  • Тази рецепта не използва пълното количество от петте храни от смутито за детоксикация от тежки метали, което е най-добро за премахване на тежките метали. Ако сте възрастен, е важно да включвате достатъчно от петте храни за детоксикация от тежки метали, изброени в рецептата "Смути за детоксикация от тежки метали за напреднали".
  • Тези близалки са чудесни на вкус със или без манго. Мангото придава на близалките повече кремообразност, въпреки че вкусът на портокаловия сок изпъква повече без мангото. Опитайте тази рецепта и по двата начина, за да откриете коя версия е любима на вашето семейство.
  • Ако се намирате в част от света, където нямате достъп до каквато и да е форма на диви боровинки, можете да ги замените с къпини, въпреки че те не изчистват тежките метали толкова добре.

Порция за 8 близалки.

Подобни публикации

[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.