Ако не обичате да ядете салати, но искате да продължите да приемате важни прочистващи и лечебни храни, супата “Помощ за черния дроб” е фантастична лечебна алтернатива на салата “Помощ за черния дроб”. Тази сурова крем супа е чудесен избор и за всички, които имат затруднения с дъвченето, разполагат с малко време за хранене или страдат от чувствително храносмилане.

Съставки:

  • 2 ч.ч. чери домати;
  • 1 ч.ч. краставици, нарязани на кубчета;
  • 2 стръка стъблена целина;
  • 1/4 ч.ч. компактно събран пресен кориандър;
  • 1/4 ч.ч. компактно събран пресен магданоз;
  • 4 ч.ч. зеленолистни зеленчуци (спанак, рукола, маруля и т.н.), свободно събрани;
  • 2 с.л. пресен сок от лимон, лайм или портокал;
  • 1 ч.ч. аспержи, нарязани;
  • 1 до 2 фурми или 1 до 2 с.л. суров мед (по избор);
  • 1/2 ч.ч вода.

Начин на приготвяне:

Поставете всички съставки във високоскоростен блендер и ги пасирайте до получаването на гладка смес. Сервирайте веднага. 

Порция за 2 души.

СЪВЕТ:

Ако супата “Помощ са черния дроб” не е по вкуса ви, наблегнете на зеленолистни зеленчуци с мек вкус, като спанак, вместо зеленолистните зеленчуци с по-силен вкус, като рукола и кейл.

Тази рецепта е част от прочистванията 3:6:9 на Лечителя Медиум и е включена в рецептите на книгата “Прочистване за здраве”. Други рецепти от тези прочиствания можете да намерите в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Подобни публикации

[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.