Шокова терапия с витамин Б12

Шокова терапия с витамин Б12

Когато преминаваме през трудни физически или психически препятствия, включително продължителни хронични заболявания, губим запаси от витамин Б12. Изчерпването на витамин Б12 може да е ускорено в момента на кризата и да се прояви години по-късно като допълнителни здравословни проблеми. За повече информация относно витамин Б12 вижте главата "Вашият прегорял, дефицитен мозък" в придружаващата към тази книга "Brain Saver" (все още не преведена на български език).

Съвети за приложение на шоковата терапия с витамин Б12 на Лечителя Медиум


При стрес, физически злополуки, емоционални злополуки, емоционални събития, емоционална травма, загуба, остри пристъпи на тревожност, остри пристъпи на депресия, засилени епизоди на ОКР, епизоди на гняв, неврологични епизоди, припадъци, симптоми след треска (след инфекция или след ковид или грип), след операционни симптоми, симптоми след медицински процедури, след употреба на наркотици или алкохол, абстиненция при отказване от кофеин, след ваканция, остри пристъпи на болка в тялото, след прекомерно натоварване на мозъка за работа, творчество, учене в училище, изпити или интензивна игра.


Указания за шокова терапия с витамин Б12 на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 2 капкомера витамин Б12 (като аденозилкобаламин с метилкобаламин) директно в устата (по желание със сок или вода) или смесени в 50 мл или повече сок или вода на всеки 3 часа докато сте будни.
  • Продължете тази терапия в продължение на 1 до 2 дни. Имате възможност да продължите и на третия или дори на четвъртия ден, ако е необходимо.
  • След 1 до 4 дни намалете дозата на витамин Б12 до тази, която е посочена в списъка с хранителни добавки. Изчакайте минимум 1 седмица между циклите на шоковата терапия с витамин Б12.

Ето какви са адаптираните количества за деца с витамин Б12 (като аденозилкобаламин с метилкобаламин) за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 2 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 3 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 5 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно.
За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Продукти от статията

Органичен витамин Б12, течен, 30 мл, Vimergy®
За път
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
76.56 лв.
Промоционална цена
76.56 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Органичен витамин Б12, течен, 115 мл, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
225.18 лв.
Промоционална цена
225.18 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Детски витамин Б12, течен, 55 мл, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
141.86 лв.
Промоционална цена
141.86 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан

Подобни публикации

[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.