Антъни Уилям говори за синдрома на поликистозните яйчници

Антъни Уилям говори за синдрома на поликистозните яйчници

Тази статия е съставена от цитати от подкаст епизода на Антъни Уилям, в който той говори за синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ).
Линк към оригиналния подкаст епизод на Антъни Уилям - https://soundcloud.com/medicalmedium/polycystic-ovarian-syndrome-pcos

Антъни Уилям разкрива истината как науката и проучванията нямат представа за хроничните заболявания

“Синдромът на поликистозните яйчници (СПКЯ) е наистина показателен, затова че науката и проучванията не знаят много неща. Те знаят как да изстрелят ракета в космоса, но дори и в тази област, те изостават от това, което се очаква от тях. Научните постижения са невероятни в някои области, като например медицинските технологии и са напреднали при счупвания на кости, автомобилни катастрофи и др. Има невероятни хирурзи, които спасяват животи, страхотни интернисти, доктори на медицинските науки, функционални лекари и лекари от спешната помощ, както и медицински сестри. Благословени сме, че разполагаме с тези добри хора. Не си мислете, че не осъзнавам това. Но трябва да бъдем честни с хората, които страдат от хронични болести, а нивото, на което се намираме с хроничните заболявания и в частност със синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ) е катастрофално. Всяко хронично заболяване е катастрофа. Което и да изберем, оикновено за него науката и проучванията обвиняват гените или тялото, което атакува само себе си, за да ни отвлекат вниманието, защото е срамно, че не знаят какво се случва. Трябва да разберете, че в тази индустрия има огромно количество престиж, пари, права и арогантност и науката и проучванията не искат да бъдат осмивани, защото нямат отговор. Те нямат истински отговор нито за лупуса, нито за каквото и да било. Те хвърлят всичко под етикета "гени и автоимунни заболявания", който не обяснява нищо. По този начин обвиняват пациента: "Имате дефектни гени" или "Вашето тяло атакува само себе си".”

Болните пациенти хранят индустрията

“Не става въпрос за гени. Става въпрос за това, че не се знае какво не е наред с някого. Изпитвам огромно уважение към науката и проучванията, които между другото са изцяло теоритични, на са като математиката. Това е просто теория и се надяваш резултатът да се развие по твоя начин и да можеш да направиш инвеститорите си щастливи. А в същото време има хора, които не спират да повтарят: "В книгите на Лечителя Медиум няма никаква наука." Всъщност твсичко в тях е наука! Духът става все по-добър за пациентите и това вбесява хората, защото всъщност не се предполага, че някой ще се подобри и излекува. Поддържането на големи групи болни хора храни индустрията и това е състоянието, в което тя иска да останат, а науката и проучванията наистина не иска да се впусне в разгадаването на хроничните заболявания. Лекарите, медицинските сестри и лаборантите искат да помогнат, но на високите етажи, където се разпределя финансирането, не мислят така. Това е нагледен пример за арогантността, собственическото отношение и за страданието на жените. Отговорите, които имат, са обидни, нелепи и напълно погрешни! Това е плашещо, разочароващо, обезсърчаващо и тъжно.”

Системите от убеждения спират прогреса

“Това е единственото предаване в областта на медицината, в което няма да ви представят редактирана теория за синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ). Информацията не идва от медицински групи по интереси с предварително определени резултати, медицински лобисти, целенасочени подкупи и преднамерени системи от убеждения. Тази системи от убеждения за генетиката връзват ръцете на прогреса. Невярването, че има причина и търсенето ѝ ще спре всяко развитие при хроничните заболявания. Всичко това ще го спре поне за един век, защото ако имате система от убеждения за гените, никога няма да потърсите истината, защото индустрията иска да фокусира усилията си в други насоки като клониране и имат зловеща, зловеща програма.”

Науката и проучванията предпочитат да оставят болните да умират

“Те ще кажат, че просто трябва да оставим болните хора да умрат, защото те не са подбрани, защото имат лоши гени. Както в конвенционалната, така и в алтернативната медицина има частни групи от влиятелни лица и модерни капани. И в алтернативната, и в конвенционалната медицина има тези влияния. Това, за което говорим тук няма нищо общо с всичко това. Тази информация идва от чист, неподправен източник, който ми беше подарен на 4-годишна възраст, независимо дали на някого му харесва или не. На тази възраст обаче не я чувствах като подарък. Хората се редяха на опашка пред вратата ми в неделя, когато бях на 8 години. Тогава никой не ми завиждаше. Сега забелязвам, че хората ревнуват от моята дарба, откакто настъпи ерата на интернет, но всеки има дарба. Каквато и да е вашата дарба, ще видите, че хората ви завиждат. Духът ме предупреди и родителите ми ме предупредиха.

Вземете книгите на Лечителя Медиум, ако още не сте го направили. “Изцеление на щитовидната жлеза” е наистина прекрасна. Всеки път, когато я отворя и прочета това, което Духът ме е накарал да сложа там, главата ми експлодира. Там има малка част за СПКЯ. Затегнете колана и се дръжте! Това е сериозно!”

Антъни Уилям говори за симптомите на синдром на поликистозните яйчници (СПКЯ)

“Това ли са симптомите на СПКЯ? Вашите лекари ще проверят нивата на инсулин. Те ще ви изследват за диабет и преддиабет. Те смятат, че жените със СПКЯ са по-предразположени към диабет. Но какво да кажем за всички жени, които са с преддиабет, но нямат СПКЯ или за жените, които са диабетици и нямат СПКЯ?

Безумно е колко много объркваща информация има. Ако индустриите се грижеха за жените, щяха да инвестират пари, за да помогнат на жените и да разберат това, но на индустрията не ѝ пука. Лекарите се грижат за своите жени, съпруги, дъщери, за своите пациенти, но ръцете им са вързани. Теорията твърди, че се получават повече андрогенни хормони, които се повишават или увеличават, за да създадат повече мъжки хормони. След това има симптом на кисти, изпълнени с течност, върху яйчниците. Ако жената има течност, която се натрупва около яйчниците и има диабет тип 2, модерната медицина обединява всичко това като синдром на поликистозните яйчници (СПКЯ).

Науката и проучванията са се спрели на едно нещо. Те са се фокусирали в едно нещо. Почти сте стигнали дотам и изведнъж не сте! Това е разочарованието. Съществува нискостепенно възпаление. Те не знаят къде. Ако изобщо ги интересуваше, всичко, което трябваше да направят, беше да погледнат малко по-дълбоко и по-усърдно и тогава вече нямаше да имате нужда от мен. Щеше да е чудесно за мен, може би просто щях да мога да си живея живота спокойно. Те са фиксирани върху нискостепенното възпаление и това е важно да се разбере. Нискостепенно възпаление в репродуктивната система. Науката и проучванията не знаят какво е това. Теорията е, че може да има случайно възникнало чернодробно възпаление. Още едно откритие, с което се опитват да сглобят някакъв отговор. Имат и няколко други подобни неща, свързани с теорията си. Ако знаеха причината за този и други симптоми, щяха да се справят с това. Те дори не знаят какво причинява диабет тип 2. Те не знаят какво причинява високо кръвно налягане. Те не знаят какво причинява депресията и тревожността. Не знаят каква е причината за човек със или без СПКЯ. Те нямат причината или отговорите за високия хемоглобин А1С. Нито един истински отговор, който да е легитимен. Мога да пусна предаване за тревожността и те просто ще го игнорират, защото в това няма пари. Те не знаят какво причинява акнето. Разгледахме го в друго предаване. Ако сте запознати с информацията, която предоставям, значи знаете. Те знаят причината за растежа на косата или за случайния растеж на косата, имат идея, идеята за андрогените. Събуждайки се, те ще си помислят, че това е просто лоша диета или липса на упражнения. Обвиняват жените, че се хранят прекалено много. Жените винаги са обвинявани, че ядат твърде много. Ако тя яде твърде много, всички погледи са насочени към това, все още в наши дни. Науката и проучванията нямат никаква представа за косопада. Те не знаят какво причинява повишаването на нивото на инсулина. Мислят, че това е захарта. Това не е вярно. Захарта не е причината. Науката и проучванията дори не знаят какво причинява редовните сърдечни заболявания. Те обединяват всичко това в погрешната си теория за СПКЯ. Междувременно жените имат всички тези симптоми без никакви признаци за проблеми с яйчниците. Всичко това може да се случи без повишаване на нивата на андрогените и без проблеми с яйчниците. Това е объркването в индустрията. Това е ужасяващо. Трябва да ви го кажа. Защото, ако не ви го кажа, може да ви завлекат в цялата тази погрешна информация. Виждал съм най-добрите лекари от алтернативната медицина, да предлагат на пациентите неща, които са напълно противоположни на състоянието им и на това, от което всъщност се нуждаят.

И така, къде най-близко до истината са стигнали науката и проучванията? Нискостепенното възпаление в репродуктивната система. Причината не са гени. Всъщност те са на прав път, но още не са стигнали доникъде. Минали са 50 години, в които момичетата получават менструация, жените страдат от всички тези проблеми и им поставят диагнози, без да дойдат отговори. И така, какво всъщност се случва?”

Антъни Уилям говори за пряката връзка на синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ) с черния дроб и репродуктивната система

СПКЯ е пряко свързан с черния дроб и с това, което се намира в него. Лекарите наистина виждат възпаление на черния дроб при жените със СПКЯ. Той има много общо и с репродуктивната система заради течността около яйчниците. Течността около яйчниците е пълна с ЕБВ. ЕБВ навлиза в черния дроб много рано. Той може да се предаде в семейството, в детската градина, в яслата – детето или бебето може да го получи навсякъде. Почти всички го имат вече в световен мащаб. ЕБВ има потенциала да се насочи към яйчниците и да ги атакува. И когато го направи, около яйчниците се натрупва течност. Това стимулира имунната ви система, която преминава в състояние на тревога, търсейки вирусните клетки. Имунната ви система не атакува яйчниците. Имунната ви система атакува вируса. Има антитела срещу тези вируси. Всички жени с ЕБВ имат проблеми с щитовидната жлеза, тъй като той причинява болестта на Хашимото. Така че ако жените имат ЕБВ, вирусът може да посегне на щитовидната им жлеза в някакъв момент. Натрупването на течност в яйчниците е точно от вируса. Но не можете да препишете всички тези други симптоми на причината за СПКЯ. Не можете просто да кажете: "Ето през какво преминава човек със СПКЯ". Човек със СПКЯ може да е слаб или с наднормено тегло. Това зависи от това колко ЕБВ има в черния дроб и с какви храни се храни вируса в черния дроб. Това е малко сложно, но и просто.

Така че обикновено се препоръчва диета с ниско съдържание на въглехидрати, модерната диета с високо съдържание на мазнини. Това разболява някои жени, изморява ги, някои отслабват, други качват килограми. Диетата с високо съдържание на мазнини унищожава някои жени и всичко това, защото когато се страдате от СПКЯ, имате нискостепенна вирусна инфекция. Науката и проучванията са открили антитела, които се създават от имунната система и които свързват с болестта на Хашимото. Случва се белите кръвни телца да са наоколо и да се съживяват около репродуктивната система. Тези антитела не вредят на организма, а атакуват вируса. Сега ни делят 100 години, за да научим за всичко това. Науката и проучванията прехвърлят всичко на генетиката, до такава степен, че пропускат да търсят истинската причина за хроничните заболявания. През 60-те и 80-те години, в момента, в който започват да се доближават до истинските отговори, това става твърде страшно за индустриите, защото означава огромно количество пари и загуба на печалби. 

В много случаи ЕБВ попада в яйчниците и матката. Това също създава проблеми със загадъчната бременност и спонтанните аборти. Това не е СПКЯ, а ЕБВ инфекция, която причинява дисфункция и проблеми. Това не е мистерия и аз знам това от дете, защото Духът винаги е знаел тази информация. Духът не получава тази информация едва сега. Когато бях на 7-8 години, жена, която вървеше пред мен, имаше яйчници пълни с течност, Духът ми каза, ето какво се случва, тя има ЕБВ. Това все още ме смайва, защото Духът е невероятен. Не аз! Аз съм просто един обикновен досадник.

Имате антитела, неоткрити от науката и проучванията и те си вършат работата. Течността е съпротивата на яйчниците към ЕБВ, за да се опита да спре вируса. Тя се освобождава така, сякаш сте имали грип в гърлото и секретите се опитват да го изкарат от тялото ви. Яйчниците изпускат течност, за да се опитат да спрат ЕБВ, а след това понякога се превръщат и в кисти. По-късно ЕБВ създава кисти на яйчниците, които не са пълни с течност, а са твърди. Така яйчниците се опитват да се защитят. Неоткритите антитела се носят наоколо, опитвайки се да спрат вируса, а белите кръвни телца се носят наоколо, опитвайки се да маркират вируса. Науката и проучванията не знаят това и просто казват "отслабнете, яжте тази диета с високо съдържание на мазнини" и това е просто глупава бюрократична теория, подхвърлена на жените. И аз ставам нервен и емоционален по този въпрос, защото жените страдат от това емоционално и физически, а също и техните семейства и партньори. В това няма нищо лесно. Оскърбително е как се справят с това. Не става въпрос за лекарите, те са мили. Става дума за индустрията над тях.

Други симптоми

Акне

“То се причинява от стрептококи от черния дроб, които се издигат нагоре и действат през дермата. Което означава, че жените със СПКЯ имат не само ЕБВ, но и стрептококи. Науката и проучванията все още не знаят това.”

Наддаване на тегло

“Излишното тегло, което не можете да загубите, се причинява от черния дроб. Това означава, че през целия си живот сте имали бавен, застоял черен дроб с може би един или два вида ЕБВ. А диетите с високо съдържание на мазнини също са много тежки за черния дроб. Всеки е на диета с високо съдържание на мазнини под скритото прикритие на високопротеинова диета. Затова може да се стигне до възпаление на черния дроб. Причината е ЕБВ в черния дроб, който го кара да бъде муден, бавен и в застой. Същото е и при диабета: черният дроб вече не може да ви предпазва. Черният дроб не може да си върши работата и тогава, когато изсипете малко захар в тялото си, се проявява инсулиновата резистентност. Това, което е наистина обезпокоително, са диетите, които препоръчват за нея. На първо място противозачатъчни, прогестин, лекарства за диабет. Това е лечението. Коя година е? Това е голямото откритие: ето ви противозачатъчни, за да се опитате да потиснете вирусните симптоми. Противозачатъчните представляват стероиди и причината, поради която те показват някакви резултати в това, е, че стероидите са склонни да притъпят вируса, така че възпалението да спадне. Науката и проучванията дори не знаят това. Затова лечението сега е се провежда в тези модерни клиники с диети с високо съдържание на мазнини и без въглехидрати. Те съобщават на жените най-депресиращата новина: ще имате това до края на живота си, никога няма да имате деца. И когато попитате лекаря, той казва: "Ами, това е генетично". Не всички имат здравна осигуровка или не могат да я използват. Така че равносметката е, че просто сте там, където сме днес с жените. Така че трябва да преследваме вируса на 100 %! Можете ли да се отървете от СПКЯ? Да! Можете! Можете да се отървете от всички симптоми. Едно от най-катастрофалните неща, които можете да направите, е да се храните с високо съдържание на мазнини и да сте на кето диета, след което се отпускате и натрупвате най-много килограми от както се помните.”

Какво да правим?

Антивирусен подход

“Първо, преминете на антивирусен протокол. Започнете да приемате по малко котешки нокът и той ще започне да търси вируси като ЕБВ, за да ги унищожи, а също така ще атакува стрептококите, които причиняват акне. Тази част с ЕБВ е в основата на цялото объркване. Науката и проучванията просто не разбират нищо от това.”

Въглехидратна диета с много плодове

“Всичко се свежда до диетата. Искате да консумирате храни с ниско съдържание на мазнини и искате много плодове в диетата си. Плодове за репродуктивната система. Бебето е плод на репродуктивната система. Всеки плод е цвете, което се опрашва. Нуждаете се от антиоксидантите и захарите от плодовете. Плодовете възстановяват запасите от гликоген на надбъбречните жлези и черния дроб.”

Без яйца

“Яйцата са катастрофални и влошават много синдрома на поликистозните яйчниците (СПКЯ).” (Повече по тази тема можете да научите от статията "Защо яйцата са проблемна храна".)

Никакви млечни продукти

“Най-страховитата препоръка е за млечни продукти и сирена. Невероятно! Лекарите препоръчват на пациентите си да консумират различни видове твърди сирена (с високо съдържание на мазнини).” (Повече по тази тема можете да научите от статията "Защо млечните продукти са проблемна храна".)

Никакво пиле

“Пилешкото е най-лошото нещо за синдрома на поликистозните яйчниците (СПКЯ).”

Насочете се към растителна диета

“Преминете на растителна диета поне за известно време в живота си. Ако не можете да правите растителна диета, можете да консумирате по малко пилешко, за да имате достатъчно място за всички добри храни. Това няма нищо общо с хранителните ми убеждения. Аз нямам хранителни убеждения. Духът не ми позволява да имам хранителни убеждения. Това е, което трябва да направите, за да се излекувате. Когато ЕБВ навлезе в яйчника, трябва да го изхвърлите оттам.”

Смути за детоксикация от тежки метали

“Искате детоксикиращия коктейл за тежки метали, защото в него има всички добри неща, които подпомагат репродуктивната система и той извежда металите, които са източник на храна за вируса. Спирулината подхранва яйчниците.”

Хранителни добавки

“Нуждаете се от L-лизин и от цинков сулфат. Витамин Ц наистина помага при синдром на поликистозните яйчници (СПКЯ). Потърсете в директорията на сайта ми, подходящите добавки (http://www.medicalmedium.com/preferred/supplements). Вземете си копие от книгата "Изцеление на щитовидната жлеза" и разгледайте всички хранителни добавки и потърсете помощ от вашия лекар или специалист.”

Малинови листа

“Искате да пиете много чай от малинови листа.”

Органична коприва

“Използвайте коприва в чай или хранителни добавки.”

Маточина

“Тази билка е чудесна.”

Нискомаслени мазнини

“Не е задължително да ограничите абсолютно всички мазнини, можете да си хапвате малко авокадо, конопени семена, сусамови семена или сурови ядки.”

Намалете приема на месо

“Трябва да намалите месото, защото високото съдържание на мазнини запушва кръвта и черния дроб. Така че когато хроничното възпаление, което откриват, е причинено от вируси, не можете да го преследвате, когато ядете всичкото това високо съдържание на мазнини. Бих намалил месото до един път на ден.”

Домати

“Яжте много пресни домати. Те са толкова невероятни за синдром на поликистозните яйчници (СПКЯ). Вие можете не само да източите течността, но и да се отървете от акнето, косопада, неправилния растеж на косата и много други симптоми.”

Плодове

“Ябълки, праскови, нектарини, киви, сливи, пъпеши или манго всеки ден. Правете си различни плодови смутита, смути от диви боровинки, а в по-късен етап и бананово смути.”

Сок от стъблена целина и сок от краставици

“Пийте сок от стъблена целина и сок от краставици всеки ден. Важна подробност: пийте ги отделно, не ги смесвайте!”

Салати

“Яжте салати от домати, краставици и авокадо. Направете си голяма купа с маслена марула, краставици, домати и гъби.”

Гъби

“Гъбите убиват лошите гъбички в чревния тракт. Вземете си гъбата чага на прах от Vimergy®. Тя действително прочиства черния дроб и щитовидната жлеза. Вземайте няколко ч.л. на ден. Всичко това е невероятно.”

Куркума

“Използвайте куркума! Направете си шотове от джинджифил с куркума (за повече информация вижте рецептата: “Шотове с куркума и джинджифил”).”

Физическа активност

“Ходете повече пеша и правете леки физически упражнения.”

“Ако правите всичко това, ще се отървете от СПКЯ и ще можете да имате бебе.

Да имате тези отговори е изключително важно. Следвайте плана си за лечение ден за ден. С течение на времето ще правя все повече и повече предавания на същите теми. Ако сте наплашени, чуйте предаването отново. Обичам ви, приятели. Сърцето ми е с вас и с всичко, с което се борите. Вие сте толкова невероятни, всички вие. Благодаря ви за всичко, което правите. Напредвайте в лечението си ден за ден. Бог да ви благослови!”

Лечебен протокол с хранителни добавки при синдром на поликистозните яйчници (СПКЯ) от Антъни Уилям

Истинска причина: Запълнени с течност кисти, често причинени от една или повече от над 60 разновидности на вируса на Епщайн-Бар, които често причиняват увреждания на клетките в яйчниците и понякога ги отслабват като цяло. Проблемни храни като яйцата бързо влошават състоянието, а диета с високо съдържание на мазнини и протеини възпрепятства оздравителния процес на СПКЯ.

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.