АНТЪНИ УИЛЯМ РАЗКРИВА ИСТИНАТА ЗА ЦИНКА

АНТЪНИ УИЛЯМ РАЗКРИВА ИСТИНАТА ЗА ЦИНКА

Съществува опасение, че допълнителният прием на цинк води до изчерпване на медта в организма ви. Не позволявайте на това погрешно схващане да ви възпрепятства. Както Антъни Уилям описва в книгата си “Лечителят медиум: Изцеление на щитовидната жлеза”, недостигът на цинк е един от най-сериозните отключващи фактори на вирусни проблеми като болестта на Хашимото. В наши дни човечеството масово страда от недостиг на цинк и това дава на ЕБВ предимството, от което се нуждае, за да се възползва сред популацията. Когато страдате от недостиг на цинк, сте много по-уязвими към симптомите и състоянията, които разгледахме в статиите за заболявания на щитовидната жлеза.

Когато приемате правилния вид хранителна добавка с цинк, като течният цинков сулфат, който препоръчва Антъни Уилям, не е необходимо да се притеснявате за загубата на мед. Този цинк не премахва съществения микроелемент мед, който помага на здравето ви, той премахва само токсичната мед, а между тези две неща има огромна разлика. Всъщност, дори и с по-слаба хранителна добавка с цинк, не би трябвало да се притеснявате за загубата на мед, защото микроелементът мед е един от най-асимилируемите и достъпни от ежедневните хранителни източници, така че всички ние сме с високо съдържание на мед. Способни сме да я възстановим бързо и не сме изложени на риск от недостиг. Също така е много често срещано да сте с високо съдържание на тази токсична мед, така че ако по-слабата хранителна добавка с цинк ви изчиства от нея, тя ви прави услуга. Разбира се, все пак най-добре е да изберете висококачествен течен цинков сулфат, без консерванти.

Напоследък набира популярност още една тенденция, свързана с цинка. Тя твърди, че ако можете да усетите вкуса на цинка в дадена хранителна добавка с цинк, това означава, че вече не се нуждаете от цинк. Това не е вярно. Ако сте приемали цинк в продължение на няколко седмици или месеци и изведнъж започнете да усещате вкуса му, това не означава, че изведнъж нямате нужда от него. Или ако страдате от болки в гърлото и опитате малко цинк, за да видите дали това ще ви помогне и установите, че нямате нужда от него, защото вкусът на цинка е силен, ще се лишите от възможността да преборите симптома по-рано. Приемането на малки дози хранителна добавка от течен цинков сулфат директно в гърлото, инфектирано от бактериална или вирусна инфекция, може да бъде разликата между това да се разболеете и това да се излекувате.

Много фактори влияят върху това какъв е вкусът на цинка в даден момент, включително предписани медикаменти и десетки храни, напитки и техните комбинации. Пиенето на билков чай с лимон и мед например ще засили вкуса на цинка, приет след това, за поне четири до шест часа. Пиенето на кафе ще направи обратното, като горчивината му ще претовари вкусовите рецептори и ще ги направи по-малко чувствителни към откриването на цинк. Така че дали усещате вкуса на цинка или не, е неточен показател за това дали имате недостиг или не. По-добре е да се определи дали имате проблем с щитовидната жлеза или друг хроничен симптом или заболяване, които ви изпращат при лекаря за помощ. Недостигът на цинк е широко разпространен. Както и при йода, недостигът на цинк може да се предаде още при раждането. 

Вече е трудно да си набавите достатъчно цинк само от храната. Дори в най-добрите биологични ферми този минерал липсва в почвата, отчасти поради повишените нива на токсични тежки метали, които падат от небето, променят pH баланса на почвата, унищожават почвените микроорганизми и реагират отрицателно с почвените микроелементи, като например цинка. Това означава, че макар тиквените семки, които се славят със съдържанието си на цинк, да могат да са наистина подпомагащи, заедно с някои храни, отбелязани за цинка в статията “Мощни лечебни храни за щитовидната жлеза”, ако се борите със симптом или състояние, то допълнителната подкрепа с висококачествен течен цинков сулфат ще ви предложи важен имунен стимул. Консултирайте се с лекуващия си лекар за подходящата за вас доза. И помнете: страхът от цинка само ще попречи на вашето оздравяване.

Други статии за щитовидната жлеза:

“Истината за щитовидната жлеза”;
“Заболявания на щитовидната жлеза – как започва всичко”;
“Заболявания на щитовидната жлеза – обяснение на вашите симптоми (част 1)”;
“Заболявания на щитовидната жлеза – обяснение на вашите симптоми (част 2)”;
“Заболявания на щитовидната жлеза – обяснение на вашите симптоми (част 3)”;
“Рак на щитовидната жлеза”;
"[Видео] Имате ли тиреоидит на Хашимото? – говори Антъни Уилям";
“Гадаещите тестове” за щитовидната жлеза”;
“Антъни Уилям за живота без щитовидна жлеза”;
“Антъни Уилям разкрива истината за йода”;
“Мощни лечебни храни за щитовидната жлеза”;
“Лечебни билки и хранителни добавки за щитовидната жлеза”;
“Как сокът от стъблена целина помага при заболявания на щитовидната жлеза”;
"Чай за лечение на щитовидната жлеза";
“Лечебен бульон за щитовидната жлеза”;
“Лечебен сок за щитовидната жлеза”;
“Лечебно смути за щитовидната жлеза”.

Подобни публикации

[ВИДЕО] МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ И ТЕХНИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АФТИ И РАНИ В УСТАТА
[ВИДЕО] МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ И ТЕХНИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АФТИ И РАНИ В УСТАТА
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, болка в гърлото, усещане за изтръпване, лезии от вътрешната страна на бузите, болка във венците и зъбите и болка по езика.  В това видео Антъни Уилям споделя мощен инструмент и техника за лечение на рани в устата и афти.
Прочети още
[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за това как се образуват дерматоксините и какво въздействие имат върху организма ни. Антъни посочва два от основните варианта за прочистване от хроничните обриви, също така споделя кои хранителни добавки препоръчва за лечение на тези здравословни състояния.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните периоди от живота ни могат да понижат имунната ни система, което позволява на истинската причина за акнето – стрептококите – да вземат надмощие. В това видео ще разберете как тази бактерия причинява акне и кои храни трябва да избягвате, ако имате акне или искате да си помогнете за предотвратяването му.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.