ЛЕЧЕБЕН БУЛЬОН ЗА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

ЛЕЧЕБЕН БУЛЬОН ЗА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

Понякога може да се окаже предизвикателство да се придържате към по-здравословен начин на хранене, докато хората около вас се отдават на различни изкушения и нездравословни храни. С този богат на минерали, антивирусен бульон – важна част от прочистването на щитовидната жлеза, представено в книгата на Антъни Уилям "Изцеление на щитовидната жлеза" – можете да си дадете подхранващ и успокояващ тласък на деня по всяко време. Ако желаете, дръжте чаша от него до себе си през целия ден и я допълвайте, когато пожелаете.

Книгата "Изцеление на щитовидната жлеза" включва над 25 здравословни рецепти, които ще ви помогнат в излекуването от проблеми с щитовидната жлеза и безброй други симптоми и състояния. Заедно с тези рецепти в "Изцеление на щитовидната жлеза" ще намерите обяснение на различни симптоми свързани със състояния на щитовидната жлеза, както и планове за рехабилитация на жизненоважен орган. 

Информацията, която Антъни Уилям споделя в "Изцеление на щитовидната жлеза", има за цел да ви донесе реални отговори и яснота за това какво се случва в тялото ви и най-ефективните стъпки и инструменти, които можете да използвате, за да се излекувате. Ако сте запален читател на здравни книги и статии и смятате, че сте наясно с най-новата информация за здравето на щитовидната жлеза, ще бъдете повече от изненадани – може би дори шокирани – колко много още модерната медицина не знае по темата. И тъй като книгата все още е не преведена на български език, от ПРИРОДНИК сме решили да публикуваме редица статии по материали от тази книга, за да може информацията от нея да бъде лесно достъпна за всеки. За да прочетете всички статии свързани с щитовидната жлеза, не спирайте да следите нашия блог.

Как да си направите лечебен бульон за щитовидната жлеза?

Този подхранващ и успокояващ лечебен бульон съдържа селекция от мощни съставки за щитовидната жлеза и други жлези и органи в тялото. Повече подробности за лечебните свойства на включените продукти в рецептата, прочетете в статията “Мощни лечебни храни за щитовидната жлеза”.

Съставки:

 • 1 чаша ситно нарязан магданоз;
 • 4 стръка мащерка;
 • 2 сладки картофа, нарязани на кубчета;
 • 2 стръка целина, нарязани на кубчета;
 • 2 глави лук, нарязани на кубчета;
 • 6 скилидки чесън;
 • 1 см парче корен от куркума, смлян;
 • 1 см парче корен от джинджифил, смлян;
 • 2 с.л. люспи от атлантическо дулсе;
 • 1 с.л. келп на прах;
 • 8 чаши вода.

Начин на приготвяне:

Сложете сладките картофи, целината, лука, чесъна, куркумата, магданоза, стръковете мащерка, люспите дулсе и келпа на прах в голяма тенджера заедно с водата. Оставете бульона да заври и след това намалете температурата на слаб огън. Варете бульона в продължение на един час. Прецедете и се насладете на лечебен, възстановяващ бульон, който може да се пие през целия ден.

Съвети:

Тази рецепта може да се ползва и като гъста зеленчукова супа, като зеленчуците се оставят в бульона.

Можете също така да направите зеленчуково пюре от тази рецепта. Използвайте пасатор, за да пасирате зеленчуците до гладка смес или ги прехвърлете на малки порции във високоскоростен блендер. Не забравяйте да оставите отвор за изпускане на парата през горната част на блендера!

Можете да направите голяма доза от тази супа и да замразите известно количество, за да го използвате през седмицата. Опитайте да замразите бульона във формичка за лед, за да ви е по-лесно да го размразявате след това на порции.

Ако искате да направите тази супа малко по-изискана, за да я споделите с компания, можете да добавите щипка сол и малко кокосово масло или кокосово мляко във всяка отделна купа непосредствено преди сервиране.

Порция за 1-4 души.

Можете да намерите много повече информация за други полезни храни и рецепти в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Подобни публикации

[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за това как се образуват дерматоксините и какво въздействие имат върху организма ни. Антъни посочва два от основните варианта за прочистване от хроничните обриви, също така споделя кои хранителни добавки препоръчва за лечение на тези здравословни състояния.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните периоди от живота ни могат да понижат имунната ни система, което позволява на истинската причина за акнето – стрептококите – да вземат надмощие. В това видео ще разберете как тази бактерия причинява акне и кои храни трябва да избягвате, ако имате акне или искате да си помогнете за предотвратяването му.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.