ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ЦИНК - ЛЕЧЕБНА ПРАКТИКА ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ЦИНК - ЛЕЧЕБНА ПРАКТИКА ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА

Шоковата терапия с цинк на Лечителя Медиум е полезна техника, тъй като почти всички страдаме от дефицит на този минерал. Той отдавна е изчезнал от почвите, включително тези на биостопанствата, поради наличието на токсични тежки метали. На този етап цинкът се открива в храната в нищожни количества и присъства все по-рядко, докато вещества, замърсяващи околната среда (пестициди, хербициди, отходни газове, стар азбест от автомобилни спирачки през изминалите десетилетия, ДДТ и токсични тежки метали, съдържащи се в атмосферата), продължават да насищат почвата и да я изтощават.

Ако почувствате, че се разболявате от настинка или грип, можете да използвате тази лечебна практика, наречена от Антъни Уилям “Шокова терапия с цинк”. Важно е да я започнете възможно най-скоро, след като получите първите симптоми на настинка или грип като гъделичкане или болка в гърлото, чувство на отпадналост, умора, треска или различни болки. Добре е винаги да имате под ръка шишенце с висококачествен течен цинков сулфат, за да сте готови с него веднага щом усетите, че симптомите се появяват.

Много случаи на безплодие се дължат на недостиг на цинк, тъй като зачеването изисква оптимално ниво на цинк. Прекомерната сексуална активност може да доведе до изчерпване на запасите от цинк.


Съвети за приложение на шоковата терапия с цинк на Лечителя Медиум

При настинка, грип, ковид, мононуклеоза, тонзилит, възпалено гърло, стрептококова инфекция, алергии, инфекции на пикочния мехур, бъбречни инфекции, инфекции с дрожди, пристъпи на неврологични симптоми, парализа на Бел, остри неврологични болки, болки в тялото, херпес симплекс 1, херпес симплекс 2, пристъпи на мозъчно възпаление, обриви от херпес зостер, остри огнища на херпес зостер, травмиращи емоционални събития, излагане на вирус от всякакъв вид, след полет със самолет или излагане на въздействието на летищата, автоимунни пристъпи, остри епизоди на шум в ушите, пристъпи на световъртеж и др.

Указания за шокова терапия с цинк на Лечителя Медиум

  • За възрастни, капнете 2 капкомера висококачествен цинков сулфат на всеки 3 часа докато сте будни. Ако вкусът на цинка ви идва твърде силен, можете да го приемате разреден в 50 мл вода - ефектът ще бъде същият. Поставете съдържанието в устата и задръжте 1 минута преди да преглътнете или изплюйте и не преглъщайте, ако стомахът ви е чувствителен. Можете да изпиете веднага след цинка вода или сок, за да намалите силния вкус.
  • Ако не изпитвате гадене и можете да понесете вкуса на цинка, правете това до 5-6 пъти дневно (тоест по 2 капкомера на всеки 3 часа, общо 10-12 капкомера дневно) в продължение на 2 дни. Продължете да правите тази терапия 3 или дори 4 дни, ако тежките симптоми продължават.
  • Ако небцето ви е по-чувствително, може да опитате по-лека форма на тази терапия: по 1 капкомер на всеки 3 часа, общо 5 пъти дневно или по 2 капкомера 3 пъти дневно.
  • Който и вариант да изберете, след двата дни намалете дозата на цинка до указаната в списъка с хранителни добавки на протокола, който следвате.
  • При сериозни хронични състояния, изчакайте една 1 седмица и повторете още един цикъл от шоковата терапия с цинк. 

Ето какви са адаптираните количества за деца с течен цинков сулфат за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 2 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 3 малки капки (не капкомери) в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 4 малки капки (не капкомери) в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • над 12 години: 1 капкомер в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно.

Поради особената чувствителност на децата е много важно да давате подходящия вид цинков сулфат. Препоръчаният от Антъни Уилям е органичен течен цинков сулфат на Vimergy®

Ако изпитвате първите признаци на развиваща се настинка или грип, можете да направите Шокова терапия с витамин Ц заедно с Шоковата терапия с цинк за допълнителна подкрепа в борбата с грипа.

Научете повече за това как можете да се излекувате от бестселъра на “Ню Йорк Таймс” “Лечителят Медиум: Прочистване за здраве”.

Ежедневна подкрепа с цинк

Цинкът също е важно да се включва в по-малки количества като ежедневна добавка, защото недостигът на цинк е отключващ фактор за всички видове хронични заболявания и симптоми.

При остър недостиг на цинк може да се стигне до тежки заболявания. Цинкът е от решаващо значение за здравето на черния дроб, при автоимунни заболявания, акне, проблеми с надбъбречните жлези, артрит, рак, екзема, псориазис, мозъчна мъгла, детски и бебешки чернодробен поблем (име, което е дадено от Антъни Уилям на определен набор от здравословни предизвикателства, от които страдат много бебета и деца – прочетете повече в книгата “Помощ за черния дроб”), диабет, умора, чести промени в настроението, подагра, сърцебиене, хепатит, високо кръвно налягане, висок холестерол, горещи вълни, възпаление, мигрена, SIBO (бактериален свръхрастеж в тънките черва), инфекции на синусите, проблеми с теглото, световъртеж, шум в ушите, множествена склероза, лупус, лаймска болест, проблеми със щитовидната жлеза, Епщайн-Бар вирус, херпес зостер, инфекции на пикочните пътища, кандида и всички други съществуващи симптоми и състояния.

Ако имате какъвто и да е симптом или желаете да предотвратите симптомите в бъдеще, превърнете правилния вид цинк във ваш най-добър приятел.
Научете повече за това как цинкът подпомага здравето ви тук: “Цинк: основен минерал за здравето”

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на пр
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избра
Прочети още