СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА ПРИ АВТОИМУННИ И НЕВРОЛОГИЧНИ СЪСТОЯНИЯ

СОК ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА ПРИ АВТОИМУННИ И НЕВРОЛОГИЧНИ СЪСТОЯНИЯ

Неврологични състояния като лаймска болест, синдром на хроничната умора и множествена склероза могат да предизвикат толкова страх и отчаяние, колкото и физическо страдание. Но щом разберете, че истинската причина за тези заболявания всъщност е вирус и щом се научите как систематично да елиминирате този патоген, ще имате възможност да поемете здравето си отново в свои ръце. Медицинските проучвания и науката все още не са наясно, че именно вируси стоят зад автоимунните състояния, но в тази статия ще споделим с вас какво всъщност се случва вътре в тялото. За по-задълбочено обяснение на това, което Антъни Уилям нарича "автоимунно объркване", може да прочетете главата по тази тема в книгата му “Thyroid Healing” (все още не преведена на български език).

Сокът от стъблена целина е чудотворен билков еликсир, мощно средство за всеки, който има неврологични и автоимунни проблеми. В книгата си “Medical Medium: Celery Juice” (все още не преведена на български език) Антъни Уилям обяснява как лечебните свойства на сока от стъблена целина лекуват неврологични състояния и десетки други автоимунни заболявания. 

Развенчаване на една погрешна и вредна теория 

Цялата автоимунна теория се основава на погрешното предположение, че тялото ви атакува само себе си. Тази идея възниква още около 50-те години на миналия век, след като хората започват да се стичат в лекарските кабинети буквално от нищото. В наши дни, лекари, които са вече на пределна възраст си спомнят, че преди години, от края на 40-те години на миналия век, в кабинетите им започнали да постъпват пациенти с умора, неврологични оплаквания и мистериозни симптоми. Дотогава пациентите идвали периодично с проблеми като апендицит, инфаркт или инсулт, но изведнъж се появили тълпи от хора, предимно жени, които съобщавали за нови симптоми. Тези лекари и колегите им недоумяващо клатели глави, чудейки се какво се случва. 

Това е тъмната ера на хроничните заболявания. Медицинските среди не можели да намерят обяснение, но забелязали наличието на автоантитела чрез кръвните тестове. Така стигнали до теорията, че имунната система унищожава собствените органи, жлези и съединителна тъкан на организма. Тогава не е имало доказателства, че тази теория е вярна и дори до днес продължава да няма такива. Тези антитела са налице, защото имунната система ги е създала, за да търсят патоген в тялото ви, и именно този патоген причинява симптомите, които днес се обединяват под диагнозите на автоимунните заболявания. 

Тази погрешна автоимунна теория се затвърждава през годините и ние продължаваме да живеем с нея десетилетия по-късно, тъй като все по-голям брой мистериозни състояния са диагностицирани като автоимунни. Възмутително е, че с всички технологии и постижения, които сме направили, тази теория все още се поддържа. Помислете за автомобилите от 50-те години на миналия век или за телефоните от 50-те години на миналия век и колко много са се променили. Но когато става въпрос за хронични заболявания, все още сме в тъмните векове. Медицинските общности все още не знаят защо толкова много хора се разболяват и то на все по-млада възраст. И за съжаление, науката и изследванията търсят на грешни места и поставят фокуса върху области като генетиката, докато не гените ни са отговорни за хроничните заболявания, а вирусите, бактериите, тежките метали и други токсини. Можете да откриете истинските причини за почти 200 симптома и състояния, включително много от тях, които погрешно се смятат за генетични, в книгата “Medical Medium: Celery Juice” (все още не преведена на български език). 

Имунната ви система работи усилено 

Както Антъни Уилям споделя в “Thyroid Healing” (все още не преведена на български език), тялото ви никога не атакува само себе си. Имунната ви система може да бъде обременена или отслабена от различни фактори, но тя никога не се обръща срещу вас.

В случая с неврологичните автоимунни състояния това, което се случва е, че вирусът се храни с любимите си храни, включително токсични тежки метали, като живак, мед и алуминий; яйца, млечни продукти, царевица и глутен; пестициди, фунгициди и хербициди. Непознат за медицинските изследвания и науката, вирусът е живо същество и трябва да се храни, за да оцелее. Това е част от изнесената от Антъни Уилям информация, която медицинските общности едва сега започват да разглеждат. Един от страничните продукти, които вирусът създава и отделя, след като се храни с тези храни, е това, което той нарича невротоксин. Тези невротоксини възпаляват нервната система на всеки, който страда от автоимунни симптоми и именно това причинява неврологични симптоми. Медицинските изследвания и науката не са наясно с тези вирусни невротоксини. 

Вирусът на Епщайн-Бар често е виновник за това. Съществуват повече от 60 щама и мутации на Епщайн-Бар, въпреки че науката и изследванията все още не са открили това, така че повечето от тези щамове дори няма да се появят при кръвен тест. Сред другите причинители на проблеми са неоткрити щамове на херпес зостер (някои от които изобщо не предизвикват обрив) и множество мутации на HHV6, включително HHV7, HHV10 и HHV16. (Бактериите между другото, не създават неврологични симптоми, защото бактериите не произвеждат невротоксини, когато се хранят).

Тези неуловими, проблемни патогени могат да се заровят дълбоко в тялото и органите, което прави невъзможно идентифицирането им с помощта на настоящите медицински тестове. Междувременно вашата лоялна имунна система прави всичко възможно, за да търси и унищожава тези неуловими, проблемни патогени и затова автоантителата могат да се покажат в кръвните ви тестове. Те преследват вируса, а не атакуват собственото ви тяло. 

Как сокът от стъблена целина помага за лечение на неврологични симптоми 

Толкова много хора са загубили години от живота си, връзките си или работата си, поради автоимунно заболяване и неврологични симптоми. Те са били наранени и съкрушени от това, че са били хронично болни в продължение на години и им е била давана невярна дезинформация, за това, защо са болни. Сокът от стъблена целина е невероятен инструмент, който помага на тези хора да напреднат с изцелението, когато нищо или почти нищо друго не го е направило.

Сокът от стъблена целина съдържа неоткрити натриеви клъстерни соли, които разрушават мембраната на вирусите и обезвреждат и отслабват токсичните тежки метали, с които тези вируси се хранят. След това сокът от целина помага за промиване на остатъците от тялото, като в крайна сметка намалява възпалението. 

Хората, които имат автоимунно заболяване, в крайна сметка ще страдат и от ендокринни проблеми в резултат на това, че вирусът и неговите странични продукти заразяват, възпаляват и отслабват ендокринната система, включително панкреаса, надбъбречните жлези, щитовидната жлеза, хипофизата, епифизата и хипоталамуса. Сокът от целина съдържа естествен растителен хормон, който не е открит и който подхранва, и възстановява всяка една жлеза в ендокринната система. Чрез балансиране на ендокринната система с течение на времето могат да се възстановят здравословните нива на хормоните. 

По-надолу в статията ще разгледаме няколко често срещани неврологични автоимунни състояния, които се диагностицират неправилно и се разбират погрешно, но имайте предвид, че Антъни Уилям разглежда тези състояния и още много други в голяма дълбочина в книгите от серията "Лечителят Медиум", така че ви съветваме да ги прочетете и да се обърнете към тях за допълнителна информация и насоки за лечение.

Фибромиалгия

Тя се причинява от невротоксините на Епщайн Бар вируса. Невротоксините попадат върху нервите и са алерген за вашите нерви. Те са отговорни за възпалението на периферните и централните нерви, което води до болките, страданията, умората, сковаността и чувствителността, които изпитват страдащите от фибромиелит. 

Лаймска болест 

Може би ще се изненадате да научите това: лаймската болест е вирусно, а не бактериално заболяване. Тя не се причинява от бактерии - борелии, бартонели и бабезии или други (списъкът на погрешно обвинените бактерии вероятно ще продължи да расте). Ако лаймската болест се причиняваше от бактерии, тогава антибиотиците биха могли да се погрижат за нея. Разберете, че борелиите, бартонелите и бабезиите не са супербактерии, като различните форми на метицилин-резистентният стафилокок (МРС) и клостридиум дефициле. Така че антибиотиците биха убили ефективно, т. нар. лаймски бактерии. Бактериите не причиняват неврологични симптоми. Но вирусите го правят. 

Симптомите на лаймска болест при повечето хора се причиняват от вируса на Епщайн-Бар (ЕБВ), въпреки че всички други вируси от семейството на херпесните вируси също могат да ги причинят, включително HHV-6, чак до неоткритите HHV-9, HHV-10, HHV-11 и HHV-12. Ако това ви изненадва, трудно ви е да повярвате или просто искате да научите повече за него, най-добре е да прочетете главата за лаймската болест в “Лечителят Медиум”. Антъни Уилям обяснява как лаймската болест е започнала да се разглежда като бактериално заболяване, истината за ухапванията от кърлежи, как да започнете да се лекувате от лаймска болест и много други неща.

Независимо дали вярвате, че лаймската болест е бактериален проблем или вече разбирате, че е вирус, сокът от стъблена целина е мощно средство за изцеление. Сокът от целина убива както лошите бактерии, така и вирусите. Можете да започнете да напредвате с лечението на лаймска болест, като пиете ежедневно сок от стъблена целина, пиете ежедневно смутито за детокс от тежки метали и приемате правилната форма на витамин Б12 за излекуване на неврологичните симптоми, и да четете книгите “Лечителят Медиум”, за да научите какви храни да избягвате и какви хранителни добавки да приемате.

Множествена склероза (МС)

Вирусът на Епщайн-Бар е неизвестната причина за множествена склероза. Вирусът освобождава невротоксини, които възпаляват централната нервна система и могат да достигнат до мозъка, където да причинят лезии и леки форми на енцефалит. Сокът от стъблена целина може да разруши външните мембрани на клетките на вируса и да го убие. Сокът от целина съдържа и растителни хормони, които ще помогнат за балансиране на ендокринната ви система, което е важно, защото хората с МС развиват и проблеми с ендокринната система, като Хашимото или надбъбречна умора. Сокът от целина ще ви помогне да се измъкнете от тези състояния. Ако имате МС, можете да помогнете за възстановяването на централната си нервна система чрез сок от стъблена целина плюс определени храни и хранителни добавки, като Б12 с аденозилкобаламин и метилкобаламин, спирулина, зеленолистни зеленчуци и повече плодове, особено горски плодове като диви боровинки

Синдром на хроничната умора (СХУ)

За щастие хроничната умора вече поне се признава за реален проблем, но за съжаление медицинските общности все още не знаят какво я причинява. Хроничната умора винаги е била причинявана от вируса на Епщайн-Бар. Отново невротоксините, произвеждани от вируса, предизвикват възпаление на мозъка и нервната система. Преди синдромът на хроничната умора да бъде описан и да му бъде дадено име от медицинските общности, Антъни Уилям го нарича неврологична умора, защото той е точно това: дълбока и изтощителна умора, причинена от възпаление на нервната система, дължащо се на вирусни невротоксини. 

Не забравяйте, че има повече от 60 щама на вируса на Епщайн-Бар, а някои от тях са по-агресивни, така че създават по-силни невротоксини, които възпаляват нервната система. Невроните в мозъка лесно се влияят от тези вирусни невротоксини, което води до мозъчна мъгла, объркване, умора, трудно събуждане, тежест на тялото и др. 

Сокът от стъблена целина е най-доброто ви оръжие за борба с вируса, който причинява СХУ. Хората, които страдат от това заболяване, имат компрометирана имунна система и бели кръвни клетки. Сокът от целина съдържа неоткрити форми на витамин Ц и микроелементи, които ще подсилят имунната ви система и ще ѝ донесат спокойствие. Знайте също, че много хора, които страдат от СХУ, по-късно са диагностицирани с лаймска болест. Когато разберете връзките и знаете, че един и същ вирус е виновен и за двете състояния, можете да разберете защо може да страдате и от двете и да работите за отстраняване на истинската първопричина: вируса на Епщайн-Бар

Това са само малка част от неврологичните автоимунни състояния, от които страдат толкова много хора. Съществуват още стотици, които са погрешно разбрани и диагностицирани. Сега можете да узнаете истинските причини за вашите хронични заболявания и симптоми, както и за тези, от които страдат и вашите близки. Именно това споделя Антъни Уилям в книгите си от серията “Лечителят Медиум”. Ще разберете и как можете да излекувате и да защитите здравето си за в бъдеще. Ние заставаме зад вас на 100%. Подкрепяме ви и ви жеалем добро здраве. Вие можете да се излекувате!

Вижте видеата на Антъни Уилям: 

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още