Шокова терапия с цинк - лечебна практика за възрастни и деца

Шокова терапия с цинк - лечебна практика за възрастни и деца

Шоковата терапия с цинк на Лечителя Медиум е полезна техника, тъй като почти всички страдаме от дефицит на този минерал. Той отдавна е изчезнал от почвите, включително тези на биостопанствата, поради наличието на токсични тежки метали. На този етап цинкът се открива в храната в нищожни количества и присъства все по-рядко, докато вещества, замърсяващи околната среда (пестициди, хербициди, отходни газове, стар азбест от автомобилни спирачки през изминалите десетилетия, ДДТ и токсични тежки метали, съдържащи се в атмосферата), продължават да насищат почвата и да я изтощават.

Ако почувствате, че се разболявате от настинка или грип, можете да използвате тази лечебна практика, наречена от Антъни Уилям “Шокова терапия с цинк”. Важно е да я започнете възможно най-скоро, след като получите първите симптоми на настинка или грип като гъделичкане или болка в гърлото, чувство на отпадналост, умора, треска или различни болки. Добре е винаги да имате под ръка шишенце с висококачествен течен цинков сулфат, за да сте готови с него веднага щом усетите, че симптомите се появяват. 

Указания за шоковата терапия с цинк

  • Приемайте орално по 2 капкомера висококачествен цинков сулфат на всеки 3 часа. Поставете съдържанието в устата и задръжте 1 минута преди да преглътнете. Ако не изпитвате гадене и можете да понесете вкуса на цинка, правете това до 5-6 пъти дневно (тоест по 2 капкомера на всеки 3 часа, общо 10-12 капкомера дневно) в продължение на 2 дни.
  • Ако небцето ви е по-чувствително, може да опитате по-лека форма на тази терапия: по 1 капкомер на всеки 3 часа, общо 5 пъти дневно или по 2 капкомера 3 пъти дневно. Който и вариант да изберете, след двата дни намалете дозата на цинка до указаната в списъка с добавки за протокола, който следвате.

Количества цинков сулфат за деца:

  • 1-2 години: 2 капки в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 3 капки в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 4 капки в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 10 капки в сок, вода или директно в устата на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • над 12 години: 1 капкомер директно в устата на всеки 4 часа, докато детето е будно.

Поради особената чувствителност на децата е много важно да давате подходящия вид цинков сулфат. Препоръчаният от Антъни Уилям е органичен течен цинков сулфат на Vimergy®

Ако изпитвате първите признаци на развиваща се настинка или грип, можете да направите Шокова терапия с витамин С заедно с Шоковата терапия с цинк за допълнителна подкрепа в борбата с грипа.

Научете повече за това как можете да се излекувате от бестселъра на “Ню Йорк Таймс” “Лечителят Медиум: Прочистване за здраве”.

Ежедневна подкрепа с цинк

Цинкът също е важно да се включва в по-малки количества като ежедневна добавка, защото недостигът на цинк е отключващ фактор за всички видове хронични заболявания и симптоми.

При остър недостиг на цинк може да се стигне до тежки заболявания. Цинкът е от решаващо значение за здравето на черния дроб, при автоимунни заболявания, акне, проблеми с надбъбречните жлези, артрит, рак, екзема, псориазис, мозъчна мъгла, детски и бебешки чернодробен поблем (име, което е дадено от Антъни Уилям на определен набор от здравословни предизвикателства, от които страдат много бебета и деца – прочетете повече в книгата “Помощ за черния дроб”), диабет, умора, чести промени в настроението, подагра, сърцебиене, хепатит, високо кръвно налягане, висок холестерол, горещи вълни, възпаление, мигрена, SIBO (бактериален свръхрастеж в тънките черва), инфекции на синусите, проблеми с теглото, световъртеж, шум в ушите, множествена склероза, лупус, лаймска болест, проблеми със щитовидната жлеза, Епщайн-Бар вирус, херпес зостер, инфекции на пикочните пътища, кандида и всички други съществуващи симптоми и състояния.

Ако имате какъвто и да е симптом или желаете да предотвратите симптомите в бъдеще, превърнете правилния вид цинк във ваш най-добър приятел.

Научете повече за това как цинкът подпомага здравето ви тук: Цинк: основен минерал за здравето”

 

За създаването на тази статия са използвани материали от Антъни Уилям - Medical Medium®

Антъни Уилям, създател на световното движение за сок от целина и автор на бестселъри №1 в класацията на "Ню Йорк Таймс" - "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве", "Лечителят Медиум: Помощ за черния дроб", "Лечителят Медиум: Най-полезните храни", "Лечителят Медиум", “Thyroid Healing”, “Celery Juice” и “Brain Saver” (все още не преведени на български език), е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително точна информация за здравето, изпреварваща времето си.

Подобни публикации

Сок от стъблена целина
Сок от стъблена целина
Ако хората знаеха всички мощни лечебни свойства на сока от стъблена целина, той щеше да бъде широко приветстван като чудодейна суперхрана. С
Прочети още
Маслинов лист
Маслинов лист
Маслиновият лист е мощно и ефективно средство за лечение, което притежава огромни лечебни свойства за имунната, сърдечно-съдовата, кръвоносн
Прочети още
Корен от женско биле – мощно оръжие срещу патогените
Корен от женско биле – мощно оръжие срещу патогените
Коренът от женско биле е най-доброто оръжие срещу разпространението на патогени. Херпесните вируси (включително Епщайн-Бар, HHV-6, цитомегал
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.