“Безпощадните четири” според Антъни Уилям

“Безпощадните четири” според Антъни Уилям

Всеки ден много от нас се сблъскват с опасности, които са се превърнали в неизменна част от живота ни. Опасности като падането от велосипед, подхлъзването на лед или настинка и грип. Макар че те са абсолютно реални заплахи, съществуват и други опасности, които са по-малко познати или медицинската наука и проучванията все още не са разкрили истинската им същност и сериозност.

Това са опасностите и заплахите за вашето здраве и благополучие, които разкрива Антъни Уилям и за които ще говорим днес в тази статия. Той ги нарича “Безпощадните четири”, защото те нанасят поражения върху здравето на всички хора по целия свят. “Безпощадните четири” са изключително важна тема според Антъни Уилям, за която по-подробна информация ще намерите в книгата му "Най-полезните храни". Всички на тази планета, сме изправени пред тези заплахи днес, но въпреки това само хората, които са запознати с информацията на Лечителя Медиум, знаят колко сериозни са тези заплахи и опасностите и разрушенията, които те причиняват. Нормално е от гледна точка на собствената си безопасност да искате да знаете какво потенциално може да ви навреди. Ваше право е да знаете за тези заплахи, за да имате възможността да се излекувате.

“Безпощадните четири” са най-сериозните и безмилостни заплахи за здравето, пред които сме изправени и са истинската причина за "епидемията" от хронични и мистериозни заболявания, която преживяваме днес. Те също така бързо се влошават с всяко следващо поколение. Точно сега се намираме в ключов момент и ако не научим възможно най-много за “Безпощадните четири” и как можем да се справим с тях правилно, това ще има още по-големи последствия за нашето здраве и оцеляване.

Независимо дали вие сте страдали от някакво заболяване, болест или симптом, или сте били съпричастни към ваш приятел, член на семейството, колега или познат, всички ние трябва да знаем за “Безпощадните четири”, защото те засягат всички нас и ще продължат да го правят, докато не научим достатъчно, за да защитим себе си и близките си.

Какво представляват “Безпощадните четири”?

Четирите ключови фактора, които причиняват безкрайно много страдания днес или т.нар. “Безпощадните четири” са бумът на вируси, ДДТ, радиацията и токсичните тежки метали.

Всяка от тези четири заплахи за здравето може да предизвика хаос сама по себе си, но когато в нас присъства комбинация от тях, те наистина могат да се загнездят надълбоко и да причинят невероятно много страдания с течение на времето. Често не се замисляме, че нещо не е наред със здравето ни, докато не започнем да изпитваме прилив на симптоми за първи път, които да ни бъдат обяснени с менопауза, не ни поставят някаква странна диагноза за заболяване или лекарят не може да ни обясни защо страдаме от депресия, главоболие, тревожност, умора или друг загадъчен симптом и просто решава, че всичко е в главата ви. Всъщност всичко това е резултат от “Безпощадните четири”.

Ако си въобразявате, че нито един от тези четири фактора не ви влияе, важно е да разберете по-добре как действат те. Всички ние се сблъскваме с различни нива на поне един или два от тях. Това е така, защото те се предават по кръвна линия на всяко ново поколение. Не бъркайте това с генетиката. Те не се предават чрез гените ни, а при зачеването и в утробата на майката, а след това при излагане на въздействието им прихващаме все повече от “Безпощадните четири” през живота си.

Това е нова информация директно от книгите на Лечителя Медиум, която ни се предоставя за първи път и е само малка част от това, което той ни дава. Това е напреднала информация, изпреварила науката с десетилетия, която трябва да знаете, за да можете да защитите себе си и близките си, сега и в бъдеще.

Бум на вирусните заболявания

Антъни Уилям прави всичко възможно, за да ни предпази и да ни предостави непозната досега или погрешно разбрана информация за вируса на Епщайн-Бар. Когато за първи път той представя на всички истината за вируса на Епщайн-Бар и разкрива симптомите причинени от него, е бил убеден, че това ще промени живота на много хора, борещи се с всякакви мистериозни заболявания и симптоми и ще им помогне най-накрая да се излекуват. Научавайки как действа ЕБВ и как наистина да се излекувате от него, вие се превръщате в експерти, на които Лечителя Медиум разчита да предоставите тази информация с течение на времето, за да помогнете на себе си и другите около вас. Заедно с вируса на Епщайн-Бар има и други вирусни щамове, причиняващи симптоми, които са напълно непознати на медицинската наука и проучванията. Изключително важно е да научим повече за тези вируси.

Много хора в днешно време се борят със загадъчни симптоми и заболявания заради бума на вирусни заболявания. Заболявания като фибромиалгия, синдром на Елерс-Данлос, синдром на поликистозните яйчници, множествена склероза, рак на щитовидната жлеза, подуване на корема, болки в стомаха, инфекции на пикочните пътища, синдром на хроничната умора, тиреоидит на Хашимото, сърцебиене, замъглено зрение, замайване, безсъние, загуба на паметта, ревматоиден артрит, синдром на раздразнените черва, синдром на Рейно, шум в ушите, мигрена, световъртеж, горещи вълни, мозъчна мъгла, умора, лупус, лаймска болест, болки, депресия, тревожност, косопад, наддаване на тегло, безплодие, плантарен фасциит и застоял черен дроб. Това са само някои от хилядите заболявания и симптоми, от които хората страдат.

За нас, като последователи на Лечителя Медиум, е повече от мисия да предоставим на вас и възможно най-много хора информация за вирусите, които създават толкова много от нашите симптоми и заболявания, както и за останалите вредители от “Безпощадните четири”. Трябва да разберем с какво всъщност си имаме работа, за да знаем как ефективно да възстановим здравето си и да си върнем нормалния начин на живот. Нямаме време за чакане. Твърде много хора са болни или имат симптоми, а напрегнатият начин на живот днес заедно с другите фактори на “Безпощадните четири” означава, че сме особено податливи на всякакви болести. Никой не иска да бъде болен. Никой не иска да страда от болки в корема, главоболие или силна умора. Важно е да знаем как можем наистина да се предпазим.

ДДТ

Имало е времена, в които ДДТ се е смятал за безвреден, та дори и полезен. Нашите предшественици са били практически заливани с него. Сега знаем, че това е един от най-токсичните химикали, създавани някога. Макар че в много страни вече е забранен, той все още се използва на много места по света, което означава, че все още е във въздуха и попада в телата ни. Вредите, причинени от ДДТ в миналото, също не са изчезнали.

Той все още се може да бъде открит в околната среда и телата ни, защото се предава по кръвна линия. ДДТ и други пестициди и хербициди оставят имунната ни система слаба и потисната, така че патогените и другите вредители могат да получат предимство. За щастие има инструменти, които можем да използваме, за да изведем ДДТ и подобни на него хербициди и пестициди от организма си. Повече за тях може да научите като прочетете книгата на Антъни Уилям "Най-полезните храни".

Радиация

Днес сме изложени на повече радиация, от когато и да било преди. Повече, отколкото по време на Хирошима, Нагазаки, Чернобил или Фукушима. Само малка част от радиацията от подобни катастрофални събития е успяла да достигне до нас. Освен това да не забравяме и модерния начин на живот в една огромна световна мрежа, която създава свое собствено ниво на радиация. Това са само два от начините, чрез които получаваме радиация. Има и много други начини, чрез които можем да бъдем пряко облъчени, заедно с поглъщането на радиация от околната среда, замърсяването на хранителните и водните запаси и наследствените белези от облъчването на нашите родители, баби и дядовци. Повече за радиацията може да научите от статията “Вредители, които ни разболяват – радиация”.

Радиацията е водещ причинител на ракови заболявания, дисфункция на ендокринната система, заболявания на костите като остеопения и остеопороза, костни шипове, проблеми с имунната система и кожни заболявания. Тя е и отключващ фактор за всяко друго заболяване, което може да ви засегне. За щастие, има лечебни храни, които могат да ви помогнат да премахнете радиацията от тялото си. Повече за тях ще научите като прочетете книгата на Антъни Уилям "Най-полезните храни".

Токсични тежки метали

Знаете ли, че в организма ви може да има живак? Всепризнат е фактът, че има токсични тежки метали, на които сме изложени от околната среда и продуктите, които използваме и консумираме. Не се знае обаче до каква степен те увреждат здравето ни и как се предават по кръвна линия. Живакът, особено вреден и опустошителен тежък метал, е можел да бъде добит преди хиляда години, а сега да се намира в мозъците ни и да причинява неврологични състояния и заболявания. Страдате ли от мозъчна мъгла, депресия или тревожност? Повече за токсичните тежки метали може да научите от статията “Вредители, които ни разболяват – токсични тежки метали”.

Това са класически симптоми на отравяне с токсични тежки метали. Всъщност живакът сега ще е дори по-вреден, отколкото преди хиляда години. Токсичните тежки метали са отговорни за някои от най-неприятните заболявания, с които се сблъскваме днес, като Алцхаймер, Паркинсон и хронична депресия. Отново има начин да премахнете токсичните тежки метали от тялото си. Просто трябва да знаете как, а голяма част от информацията, която се разпространява, за съжаление е неточна. Как точно да се изчистите от тези метали, вижте в рецептите “Смути за детоксикация от тежки метали”, “Смути за детоксикация от тежки метали за напреднали”, както и в книгата на Антъни Уилям “Най-полезните храни”.

Как да излезем от мрака

Когато научим как ни влияят “Безпощадните четири”, това ни действа много отрезвяващо. Това е тежка информация, но е важно да я осъзнаете, за да можете да се научите как да защитите себе си и близките си. Както вече споменахме, за да можете да се въоръжите с начините да изведете себе си и близките си от мрака с помощта на храната, прочетете подробно книгата на Антъни Уилям “Най-полезните храни”.

Изцелението е възможно. Просто трябва да се научим как да посрещнем светлината и да научим нова информация, която я няма в интернет, в никоя друга книга или в лекарския кабинет. Затова Антъни Уилям се е посветил толкова всеотдайно да ни предоставя тази важна информация, за да сме възможно най-добре осведомени, за да се подкрепяме взаимно и бъдещите поколения да узнаят истината и да се излекуват.

Разбираме, че темата за хроничните заболявания е тежка, но да я игнорираме и да се преструваме, че всичко е чудесно и положително, е повече от вредно за нас. Постоянно чуваме, че много експерти в алтернативното здраве и личностно развитие в момента залагат много на позитивните приказки и позитивното мислене докато техните клиенти се борят с различни състояния и симптоми. Да бъдем позитивни е важно, но трябва да бъдем реалисти и честни към себе си, за да се научим как да се излекуваме и да продължим напред.

Подобни публикации

[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.